Στο νοσοκομείο πέρασε το χθεσινό βράδυ (31/1) η Κλέλια Ρένεση, γεγονός που ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας ανησυχία στους διαδικτυακούς φίλους της. Η ηθοποιός έπαθε αναφυλακτικό σοκ και πήγε εσπευσμένα το νοσοκομείο, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τους ειδικούς γιατρούς.

Η Κλέλια Ρένεση έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο προφίλ της στο Instagram και ευχαρίστησε τους γιατρούς που τη βοήθησαν και φρόντισαν την υγεία της, ενώ εξέφρασε και τις σκέψεις της για τη δημόσια υγεία.

Όσα έγραψε η Κλέλια Ρένεση στην ανάρτησή της

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στους γιατρούς αλλεργιολόγους της χθεσινοβραδινής εφημερίας. Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ. Περάσαμε παρέα μια ρομαντική βραδιά με αδρεναλίνες, κορτιζόνες κι όλα τα καλά.

Άκρως εξυπηρετικοί, άμεσα διαθέσιμοι και με ειλικρινές ενδιαφέρον. Το λέω και θα το ξαναπώ η δημοσία Υγειά είναι και θα είναι η προτεραιότητα όλων των πολιτών.

Πρέπει να διαφυλάξουμε την σωστή λειτουργιά των δημόσιων νοσοκομείων, την επαρκή στελέχωση τους σε προσωπικό αλλά κ τις σωστές συνθήκες που οι γιατροί διεξάγουν το έργο τους.

Οι δημόσιοι γιατροί πρέπει να αμείβονται επαρκώς για όλο αυτό που προσφέρουν. Ευχαριστώ για όλα όλους κι όλες από την βραδινή μου περιπέτεια!», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet