Λίγο πριν παρουσιάσει στο Mega τη δική του εκπομπή με τίτλο “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα ο Κώστας Τσούρος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και το Μιχάλη Ροδόπουλο και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε στο παρελθόν.

Όσα εξομολογήθηκε ο Κώστας Τσουρός στη συνέντευξή του

«Είχα πολύ σοβαρά θέματα. Ήταν σε διάστημα ενός χρόνου που είχα πάθει τρεις έντονες κρίσεις πανικού. Ήμουν στην ΕΡΤ, θυμάμαι, και ένιωθα ότι πνίγομαι, πεθαίνω, και ένας καλός συνάδελφος με είχε πάει στο νοσοκομείο την πρώτη φορά. 

Στην τελευταία χρειάστηκε να νοσηλευτώ κιόλας, είχα καθηλωθεί στο κρεβάτι. Όταν άρχισα να συνέρχομαι πήγα σε ψυχίατρο, πήρα αγωγή και έτσι ξεπεράστηκε. Μετά άρχισα να το φτιάχνω όλο αυτό με ψυχοθεραπεία».

Δυστυχώς δεν φεύγει ποτέ αλλά μαθαίνεις να το αντιμετωπίζεις, όταν έρχεται ξέρεις να το σβήνεις. Η ψυχοθεραπεία που έκανα για 4 χρόνια, εκτός από τις κρίσεις πανικού, με βοήθησε να καταλάβω πολλά για τον εαυτό μου, πώς να διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου και να αποκωδικοποιήσω ό,τι συμβαίνει μέσα μου», εξομολογήθηκε ο Κώστας Τσουρός.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet