Η Μαίρη Χρονοπούλου αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της και γι’ αυτό τον λόγο απευθύνει έκκληση για αίμα μέσα από τα social media της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει αυτή τη φορά η Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ η ίδια έκανε γνωστό μονάχα, πως η υγεία της επιδεινώθηκε, μετά τη συμμετοχή της στα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ».

Η Μαίρη Χρονοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Γιάννης Αρμουτίδης μέσα από το Facebook απευθύνουν έκκληση στο κοινό και ζητούν επειγόντως αίμα, καθώς η κατάσταση της εκτιμήθηκε από τους γιατρούς ότι είναι σοβαρή και χρειάζεται επειγόντως μετάγγιση αίματος.

Μαίρη Χρονοπούλου: Η δημόσια έκκληση

«Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Φίλες κ φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα Μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήταν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία.

Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη. Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ένα μεγάλο έλλειμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φίλη σας ΜΑΙΡΗ.
Για ΜΑΙΡΗ (ΜΑΡΙΑ) ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ κ της Αικατερίνης. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτήριο «300 γυναίκες». Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη.
Πληροφορίες για την αιμοδοσία: ΚΟΝΤΑΚΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Τηλ.: 697 3080111»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet