Η Μαριάνθη Κάσδαγλη έγινε γνωστή από το περσινό Survivor όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα και αγωνιστικότητά της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor δεν ακολούθησε τον δρόμο της δημοσιότητας, αλλά εκείνον της καριέρας της, όπου μέσα σε έναν χρόνο εξελίχθηκε στο επάγγελμα που τόσο αγαπάει.

Η πρώην παίκτρια πριν έναν χρόνο είχε ενημερώσει μέσα από τα social media ότι έπεσε θύμα απάτης και πως άγνωστοι της έκλεψαν τις οικονομίες μιας ζωής.

Ένα χρόνο μετά το δυσάρεστο περιστατικό, η Μαριάνθη Κάσδαγλη μέσα από το instagram της έκανε μια ανάρτηση όπου αναφέρεται σε εκείνη την μέρα, ενώ αποκαλύπτει όσα έχουν αλλάξει αυτό τον χρόνο.

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο τραβήχτηκε η δεύτερη φωτογραφία. Η διαφορα σε αυτές τις δυο φωτογραφίες είναι πράγματα, τα οποία δεν βλέπετε και ισως δεν γνωρίζετε. Είναι λοιπόν, ότι σαν σήμερα μου έκλεψαν ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσο και οικονομίες μιας ζωής. Και ότι σήμερα βρίσκομαι ένα βαθμό παραπάνω επαγγελματικά, σε σχέση με το περσυ τέτοια εποχή. Όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ίδια, το χαμόγελο & η αισιοδοξία και θα μενουν για πάντα ίδια, όπως και το πείσμα να μην τα παραπατάω ασχέτως το πως θα τα φέρει η ζωή. Αν θέλετε να κρατήσετε κάτι από αυτά, κρατήστε τα καλά και εφαρμόστε τα στη ζωή, είναι ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσετε μπροστά»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet