Η Μαρίνα Σάττι είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα όμως έχουν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η ίδια έχει αποκλείσει ήδη 150 τραγούδια που έχουν σταλεί στην ΕΡΤ.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εν λόγω φήμη και ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η Μαρίνα Σάττι τόνισε επίσης πως η διαδικασία ακρόασης των τραγουδιών για την ελληνική συμμετοχή βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη καθώς και ότι σέβεται απόλυτα τους δημιουργούς των τραγουδιών.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι

«Αυτό που και καλά άκουσα εγώ προσωπικά 150 τραγούδια και τα απέρριψα όλα, ήθελα να ήξερα πώς προέκυψε. O μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ, είναι καθαρά από σεβασμό στους συναδέλφους δημιουργούς. Ξέρω πως είναι να γράφεις τραγούδια και να βάζεις χρόνο, ενέργεια και κόπο με αγάπη για να βγάλεις κάτι από μέσα σου.

Οπότε σας λέω ότι αυτή η πληροφορία δεν ισχύει και ότι όταν ολοκληρωθεί από όλους η ακρόαση όλων των τραγουδιών που έχουν σταλεί στην ΕΡΤ θα ενημερώσουμε επίσημα, προφανώς. Ευχαριστώ προσωπικά όλους τους δημιουργούς που έβαλαν την αγάπη, τον χρόνο και τη σκέψη τους και ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόταση της ΕΡΤ» έγραψε η Μαρίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου:Η οργισμένη αντίδραση της- «Είμαστε υποκριτές, επιλεκτικά φιλάνθρωποι, δήθεν επαναστάτες»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!