Ο Αιμίλιος είναι ένας 27χρονος τρανς μάγειρας που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του MasterChef όχι μόνο με τις μαγειρικές του ικανότητες αλλά και με την ιδιαίτερη ιστορία του.

Το τρανς αγόρι, στο οποίο είχε αποδοθεί το θηλυκό φύλο κατά τη γέννηση, διεκδικεί μια θέση στο σπίτι του MasterChef και φυσικά στοχεύει στο έπαθλο. Επιπλέον, αποκάλυψε στους κριτές πως σε περίπτωση που κερδίσει τον διαγωνισμό, θα αξιοποιήσει το ποσό για την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου.

Όπως γίνεται δυστυχώς σε αντίστοιχες περιπτώσεις ο Αιμίλιος έχει δεχτεί bullying και η μαγειρική τον βοηθάει σιγά σιγά να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του.

«Είμαι τρανς και κάποιοι με αποκαλούσαν με το όνομα της ταυτότητας. Κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται, κάποιοι δεν το δέχονται… Για διάφορους λόγους!» είπε αρχικά στους κριτές ο Αιμίλιος και συνέχισε:

«Στην ουσία είναι το χρηματικό ποσό της μεγάλης εγχείρησης. Θα μου χαρίσει αυτό που δεν μου χάρισε η γέννησή μου. Είναι πώς νιώθεις… τώρα να είσαι κάπου που δεν νιώθεις άνετα μόνο και μόνο για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι και να καταπιέζεις για μία ζωή τον εαυτό σου; Να ζεις μία ζωή για να είναι οι άλλοι χαρούμενοι; Τι την ζεις;».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φανερά συγκινημένος συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι είμαστε ότι αισθανόμαστε! Εκεί καταλήγουμε!»

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet