Ο έρωτας της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry καλά κραττεί, τέσσερα χρόνια μετά το γάμο τους.

Οι δυο τους πριν δυο χρόνια αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Παλάτι και τα καθήκοντά τους ως βασιλικό ζεύγος και να πάνε να μείνουν στο Λος Άντζελες. Οι Sussexes επιστρέφουν στην Ευρώπη δυο χρόνια μετά την απόφασή τους να μείνουν στις ΗΠΑ για να παραβρεθούν στα Invictus Games στη Χάγη της Ολλανδίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ήταν συγκρατημένοι, αλλά στην τελετή έναρξης των Αγώνων Invictus στους οποίος συμμετέχουν οι βετεράνοι τραυματίες δεν συγκρατήθηκαν και αντάλλαξαν ένα παθιασμένο φιλί, το οποίο συζητήθηκε.

Meghan Markle
Photo: Getty Images

Meghan Markle: Το «καρφί» στη βασιλική οικογένεια

Στην εναρκτήρια τελετή η Meghan Markle απευθύνει χαιρετισμό και στον λόγο της δεν παρέλειψε να πετάξει και το «καρφί» της για τη βασιλική οικογένεια. «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις υπηρεσίες που έχετε προσφέρει και ευχαριστούμε όλες τις οικογένειες και τους φίλους που βρίσκονται εδώ απόψε και σας στήριξαν σ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομή σας. Γιατί αυτό σημαίνει προσφέρω υπηρεσία, αυτή είναι η αφοσίωση και αυτή είναι η οικογένεια των Invictus Games», εστιάζοντας στη λέξη «service».

Όπως επισημαίνουν σήμερα τα βρετανικά ΜΜΕ, όταν ο Harry και η Meghan αποχώρισαν από τη βασιλική ζωή, η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε δηλώσει ότι το ζευγάρι «δεν θα συνεχίσει με τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα που απορρέουν από μία ζωή δημόσιας υπηρεσίας». Στη λέξη «υπηρεσία- προσφορά», που χρησιμοποίησε η Meghan Markle εντόπισαν τη σπόντα της για εκείνη την αναφορά του Παλατιού όταν συνέβη το Megxit, σαν ένα υπονοούμενο της δούκισσας ότι “η πραγματική υπηρεσία” δεν κρίνεται από το αν είναι κάποιος μέλος βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, εκείνη την εποχή η απάντηση του ζευγαριού στην ανακοίνωση ήταν αρκετά έντονη: «Όλοι μπορούμε να ζήσουμε μία ζωή προσφέροντας υπηρεσίες στη δημόσια ζωή. Η προσφορά είναι παγκόσμια»!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet