Αίσθηση προκάλεσε η είδηση του γάμου του Γιώργου Γεροντιδάκη με την εκλεκτή της καρδιάς του, Άσπα Κωνσταντοπούλου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός που χάρισε υπέροχες ερμηνείες μέσα από το ρόλο του «σκληρού» Μελέτη και συγκίνησε το Πανελλήνιο με την τελευταία σκηνή του στην υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», αυτή της εκτέλεσής του, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου- κάτω υπό άκρα μυστικότητα – την περασμένη άνοιξη.

Ο «Μελέτης» από τις «Άγριες Μέλισσες» παντρεύτηκε κρυφά την εκλεκτή της καρδιάς του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η γυναίκα που που κρυβόταν πίσω από τις «μεταμορφώσεις» των ηρώων των «Άγριων Μελισσών» γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της σειράς.

Άγριες Μέλισσες

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες αναφορές του στη σύντροφό του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης είχε πει για την τότε σύντροφό του και νυν σύζυγό του στο περιοδικό Hello!: «Μένω με τη σύντροφό μου, με την οποία έχουμε μια αρμονική σχέση. Η ιδανική σχέση είναι όμορφη και χαλαρή. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις στα μάτια της συντρόφου σου ότι επιθυμεί να εξελιχθείς, να προοδεύσεις. Είναι υπέροχο να καλυτερεύεις μέσα από μια σχέση.

Άγριες Μέλισσες

Πλέον παρατηρώ το βλέμμα των ανθρώπων και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Όταν ήμουν μικρότερος κοιτούσα την εικόνα, γεμίζοντας έτσι τα κενά μου. Τώρα, όμως, δεν έχω κανένα κενό. Χαίρομαι που υπάρχει η σύντροφός μου στη ζωή μου, με την οποία καταλαβαινόμαστε ουσιαστικά».

Η σειρά που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης και έβαλε ξανά δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο την ελληνική μυθοπλασία, έριξε αυλαία την Πέμπτη 7 Ιουλίου, σε ένα επεισόδιο αντάξιο των προσδοκιών μας.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!