Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, η Vogue ανακοίνωσε ότι η Jennifer Lopez, η Zendaya, ο Bad Bunny και ο Chris Hemsworth θα είναι οι επίσημοι συμπαρουσιαστές του Met Gala 2024, μαζί με την Anna Wintour που διοργανώνει την εκδήλωση εδώ και δεκαετίες.

Το φετινό gala που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου θα τιμήσει τη vintage μόδα και τα παλιά παραμύθια με θέμα «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion». Η ανακοίνωση αποκάλυψε επίσης τον επίσημο ενδυματολογικό κώδικα: «Ο κήπος του χρόνου».

Η ανάρτηση για το Met Gala 2024

Στη συνοδευτική έκθεση θα παρουσιαστούν 250 ενδύματα από τη μόνιμη συλλογή του Ινστιτούτου Κοστουμιών, ορισμένα από τα οποία έχουν δει σπάνια το φως της δημοσιότητας. Επίσης, θα ενσωματώσει «στοιχεία όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το GCI και άλλα, ενώ θα παίζει με θέματα της γης, της θάλασσας και του ουρανού», σύμφωνα με τη Vogue.

«Πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για μια ωδή στη φύση και τη συναισθηματική ποιητική της μόδας», δήλωσε ο Andrew Bolton, ο υπεύθυνος επιμελητής. «Ένα πράγμα που ελπίζω ότι αυτή η έκθεση θα ενεργοποιήσει είναι αυτή η αισθητηριακή εκτίμηση της μόδας».

Διαβάστε επίσης:

Ο Kanye West ξαναχτυπά: «Έχω βοηθήσει πολύ περισσότερο την καριέρα της Taylor Swift απ’ ό,τι την έχω βλάψει»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet