«Ο λαός της Ουκρανίας είναι δυνατός και γενναίος, αλλά το να είσαι δυνατός και γενναίος δεν σημαίνει ότι δεν είσαι άξιος υποστήριξης», είπε χαρακτηριστικά η Kunis μέσα από ένα video όπου, μαζί με τον σύζυγό της Ashton Kutcher, μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Mila Kunis

Η ηθοποιός Mila Kunis και ο σύζυγός της, Ashton Kutcher, ανακοίνωσαν ότι θα δωρίσουν 3 εκατ. δολάρια για να στηρίξουν ΜΚΟ στην Ουκρανία, που δέχεται επίθεση από τη Ρωσία.

Η Kunis, μεγάλωσε στο Τσερνιβτσί της Ουκρανίας, όταν ήταν ακόμα μέρος της Σοβιετικής Ένωσης και θέλησε να δείξει έμπρακτα την υποστήριξή της στη χώρα της. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

Η ηθοποιός αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια για τις ρωσικές επιθέσεις που δέχεται η Ουκρανία και δίπλα της είχε και τον σύζυγό της. Σε ένα video μίλησαν και οι δυο τους για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και εξέφρασαν την θλίψη τους. Η Mila Kunis δήλωσε πως περισσότερο από ποτέ νιώθει υπερήφανη που είναι Ουκρανή, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης στους συμπατριώτες της.

«Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου Αμερικανίδα, περήφανη Αμερικανίδα. Λατρεύω όλα όσα έχει κάνει αυτή η χώρα για μένα και την οικογένειά μου, αλλά σήμερα δεν ήμουν ποτέ πιο περήφανη που είμαι και Ουκρανή».

Το ζευγάρι έχει συνεργαστεί με τους οργανισμούς, Flexport.org και το AirBnB.org για να βοηθήσουν την Ουκρανία.

 «Συγκεντρώνουμε κεφάλαια για να παρέχουμε την τόσο αναγκαία προσφυγική και ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή», ανακοίνωσε το ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet