Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποφάσισε ν’ αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, αφού το πρόβλημα της υγείας της δεν υποχωρούσε και δεν ήθελε να το ρισκάρει.

Στην εκπομπή «Love it» έκανε τις πρώτες δηλώσεις της, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησα και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην συνεχίσω στο παιχνίδι, για να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για το θέμα με την υγεία της και συνέχισε αφήνοντας σπόντες για δυο συμπαίκτες.

«Ο Τάκης πιστεύω ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Και η Βρισηίδα είναι ένα άτομο το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα».

Μάλιστα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε και την πρώτη της ανάρτηση προκειμένου να ευχαριστήσει το κοινό για την στήριξή του.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet