Η κόντρα της Angelina Jolie και του Brad Pitt συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της, δίνοντας επιπλέον λεπτομέρειες για την «επίθεση» στην ίδια και τα παιδιά της, κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια.

Σημειώνεται πως οι καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά από τον Brad Pitt είχαν ακουστεί και στη διάρκεια του δικαστηρίου για το διαζύγιο. Επιπλέον, η μηνυτήρια αναφορά εντάσσεται στην αγωγή σχετικά με το Chateau Miraval SA, ένα σπίτι και έναν αμπελώνα στη νότια Γαλλία που απέκτησε όσο ήταν μαζί.

Σύμφωνα με την κατάθεση, λοιπόν, ο Brad Pitt ξέσπασε σε εκείνη και τα παιδιά τους, και σωματικά και λεκτικά, σε πτήση από τη Γαλλία στη Καλιφόρνια. «O Pitt έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο», ενώ «άρπαξε την Jolie από το κεφάλι και την κούνησε». Αναφέρεται, επίσης, πως κάποια στιγμή έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί πάνω στην ηθοποιό και στα παιδιά.

Οι ομοσπονδιακές αρχές, που έχουν δικαιοδοσία για τις πτήσεις, ερεύνησαν το περιστατικό, αλλά αρνήθηκαν να ασκήσουν ποινικές διώξεις. Ωστόσο, η συμπεριφορά του ηθοποιού οδήγησε την Jolie να ζητήσει διαζύγιο λίγες μόνο μέρες μετά το συμβάν.

Από την πλευρά του Brad Pitt, η δικηγόρος του Anne Kiley, είπε πως αποδέχτηκε τις ευθύνες που του αναλογούν για κάποια πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται πώς έκανε τα όσα τον κατηγορεί η Jolie κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής πτήσης, το 2016.

Jolie – Pitt: Η διαμάχη που κρατάει χρόνια

Οι εποχές που το ζευγάρι ήταν ερωτευμένο και αγαπημένο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η διαμάχη μεταξύ τους κρατάει χρόνια και έχει ξεκινήσει από την αγωγή του Bitt για το Chateau Miraval, το γαλλικό οινοποιείο που αγόρασε το ζευγάρι πριν δέκα χρόνια. Σύμφωνα με την μήνυση, ο ηθοποιός κατηγορούσε την πρώην σύζυγό του ότι παραβίασε τα «συμβατικά του δικαιώματα» όταν πούλησε το ήμισυ της εταιρείας σε θυγατρική του Ομίλου Stoli χωρίς την έγκρισή του.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet