Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του ως Superman, ο Henry Cavill προχώρησε σε μία απρόσμενη ανάρτηση στο Instagram του. Τελικά, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά και δεν θα φορέσει την μπλε στολή με την κόκκινη κάπα, αφού μάλλον είναι too old for this.

O ηθοποιός από τη Βρετανία, που πρόσφατα τον είδαμε και στο Enola Holmes 2 του Netflix, δείχνει με το χέρι το στούντιο των Warner Bros και DC και αφήνει να εννοηθεί πως τον απέλυσαν. Συγκεκριμένα, ο Henry Cavill έγραψε:

«Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και τα νέα είναι δυσάρεστα. Τελικώς δεν πρόκειται να επιστρέψω ως Superman. Η είδηση δεν είναι εύκολη να τη μοιραστώ, δεδομένου ότι το στούντιο τον περασμένο Οκτώβρη μού είπε να ανακοινώσω την επιστροφή μου στον ρόλο. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή σκυτάλης είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι στους δυο τους, καθώς και σε όλους όσους θα εμπλακούν στο νέο σύμπαν, καλή τύχη».

«Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε. Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δε θα περάσει ποτέ».

Διάβασε τη συνέχεια στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet