Είτε πρόκειται να υποστηρίξει γυναικείους σκοπούς και να παλέψει για αυτούς, είτε να φορέσει ένα κοστούμι και να εμφανιστεί στις πρεμιέρες των ταινιών που πρωταγωνιστεί, ένα είναι το σίγουρο: Ότι η δυναμικότητα και η αποφασιστικότητά της Nicole Kidman την φέρνει κοντά στους ανθρώπους. Και φυσικά αυτό μεταδίδει και στο νέο τεύχος του Elle, στο οποίο έδωσε μια πολύ εξομολογητική συνέντευξη.

Το 2017, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών έδωσε μια δημόσια υπόσχεση, ότι θα συνεργαζόταν με μια γυναίκα σκηνοθέτη κάθε 18 μήνες. Η κίνηση αυτή προήλθε εν μέρει από μια κρίση που μαστίζει το Χόλιγουντ, σύμφωνα με την οποία μόνο το 4,2% των κορυφαίων ταινιών το 2016 είχαν σκηνοθετηθεί από γυναίκες, αλλά και από ένα πολύ προσωπικό βίωμα.

Η Nicole Kidman αποκαλύπτει στο Elle

«Υπάρχει πολλή συζήτηση, αλλά πρέπει να το κάνω. Είμαι πρακτική. Επίσης, αγαπώ τις γυναίκες», λέει η Kidman. «Είμαι περιτριγυρισμένη από εξαιρετικές γυναίκες και καταλαβαίνω όλες τις πτυχές των διαφορετικών γυναικών, επειδή έχουμε τόσες πολλές γυναίκες στην οικογένειά μας. Νιώθω πολύ, πολύ ασφαλής και πολύ σαν στο σπίτι μου». Τήρησε αυτή την υπόσχεσή της, όχι απλώς δουλεύοντας με γυναίκες σκηνοθέτες και δημιουργούς αλλά και υπερασπίζοντάς τες ρίχνοντας όλη την προσοχή της στην δουλειά τους.

H Nicole Kidman μιλάει επίσης και για το όνειρό της να καταφέρει κάποια στιγμή να γυρίσει μία σκηνή με μία drag queen. «Το όνειρό μου θα είναι να είμαι στη σκηνή και να το κάνω με μια drag queen. Πρέπει να μπορέσω να το κάνω κάποια στιγμή».

Η Nicole Kidman επιβεβαιώνει ότι εκείνη και η Reese Witherspoon έστελναν μηνύματα για την τρίτη σεζόν του «Big Little Lies». Και οι δύο αισθάνονται ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξαναδούν τους χαρακτήρες τους στην σειρά. «Υπάρχει ο πλούτος της ιστορίας, που πάντα συζητούσαμε, αλλά χρειαζόταν χρόνο γιατί υπάρχει πραγματικό απίστευτο βάθος στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής αυτών των γυναικών και της ζωής των παιδιών τους – επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν και αυτό είναι κάπως συναρπαστικό», είπε η Kidman. Αποκαλύπτει επίσης ότι υπάρχει ακόμη και ένα χρονοδιάγραμμα για να συμβεί αυτό με το υπόλοιπο cast, το οποίο αρνείται να αποκαλύψει ακόμα.

Διαβάστε επίσης:

Rihanna: Είναι ένα cow girl για την Vogue και δηλώνει ότι δεν φοβάται τις προκλήσεις

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet