Όπως όλα δείχνουν η Celine Dion δεν πρόκειται να υποχωρήσει τόσο εύκολα, θα είναι πάντα εδώ και θα ακμάζει ακόμα και μετά την διάγνωσή της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου, η οποία και την έχει αφήσει έξω από τα μουσικά δρόμενα από το 2022.

Τελευταία φορά που την είδαμε λαμπερή και όμορφή ήταν στα Grammy 2024. Η Celine Dion ποζάρει στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue για το τεύχος Μαΐου 2024 και κάνει το δικό της μοναδικό και δυναμικό comeback.

Η Καναδή τραγουδίστρια μιλά για όλα, εξομολογείται πώς είναι η ζωή της με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου με το οποίο διαγνώστηκε το 2022, αναφέρεται στην αγάπη της για το τραγούδι και κάνει μια σειρά από εξομολογήσεις για τη ζωή της.

«Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, είναι ακόμα μέσα μου και πάντα θα είναι. Ελπίζω όμως ότι θα βρούμε ένα «θαύμα», έναν τρόπο να τη θεραπεύσουμε, αλλά προς το παρόν πρέπει να μάθω να ζω μαζί της. Αυτή είμαι λοιπόν εγώ τώρα. Πέντε φορές την εβδομάδα υποβάλλομαι σε αθλητική, σωματική και φωνητική θεραπεία. Δουλεύω τα δάχτυλα των ποδιών μου, τα γόνατά μου, τις γάμπες μου, τα δάχτυλά μου, το τραγούδι μου, τη φωνή μου. Τώρα πρέπει να μάθω να ζω με αυτό και να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μου. Στην αρχή αναρωτιόμουν: γιατί εγώ; Πώς συνέβη αυτό; Τι έκανα; Εγώ φταίω γι’ αυτό;», εξομολογείται η Celine Dion.

Σε ερώτηση για το πότε θα επιστρέψει στο τραγούδι, τόνισε πως δεν μπορεί να απαντήσει. «Εδώ και τέσσερα χρόνια λέω στον εαυτό μου ότι δεν γυρίζω πίσω, ότι είμαι έτοιμη, ότι δεν είμαι έτοιμη. Όπως έχουν τα πράγματα, δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να σας πω: “Ναι, σε τέσσερις μήνες”. Δεν ξέρω… Το σώμα μου θα μου το πει. Από την άλλη πλευρά, δεν θέλω να περιμένω. Είναι δύσκολο, δουλεύω πολύ σκληρά και αύριο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα σταματήσει ποτέ, και αυτό είναι η θέληση. Είναι το πάθος, είναι το όνειρο, είναι η αποφασιστικότητα», λέει η αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Να σημειώσουμε ότι μέσα στο 2024 αναμένεται να κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ με το ταξίδι της υγείας της, με τίτλο «I Am: Céline Dion».

Η Celine Dion για την γαλλική Vogue

Φωτογράφος: Cass Bird για τη γαλλική Vogue

Διαβάστε επίσης:

Elon Musk: Ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη να λέει τον καιρό – «Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet