Το κοινό του Μπρόντγουεϊ έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσε πως η σπουδαία ηθοποιός Nicole Kidman προσφέρει $100.000 για ένα καπέλο υπογεγραμμένο από τον Hugh Jackman.

Αυτό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας για τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Broadway Cares/Equity Fights Aids» μετά την παρουσίαση του μιούζικαλ «The Music Man» όπου πρωταγωνιστεί ο Hugh Jackman. Η Kidman τράβηξε όλα τα βλέμματα όταν για ένα μόνο καπέλο με την υπογραφή του ηθοποιού προσέφερε το υπέρογκο ποσό των $100.000, γεγονός που οδήγησε σε επευφημίες και χειροκροτήματα από το κοινό.

«Σας αγαπώ. Αγαπώ το Μπρόντγουεϊ. Και αγαπώ αυτό που κάνουν στο Broadway Cares, αλλά θέλω επίσης να πω ότι αυτή η παράσταση είναι εξαιρετική» είπε η ηθοποιός αγκαλιάζοντας τον Jackman.

«Την γνωρίζω εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Έχω δουλέψει μαζί της. Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες ψυχές που γνωρίζω», είπε ο Jackman με τη σειρά του. «Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σε αγαπώ. Και σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet