Αυλαία έριξε την Παρασκευή (30/6) το Καλό Μεσημεράκι με το Νίκο Μουτσινά και το ραντεβού δεν ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά. Και μπορεί ο παρουσιαστής να είπε όσα ήθελε στον αέρα της εκπομπής, προχώρησε και σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ευχαριστεί το τηλεοπτικό κοινό και γράφει για το όνειρο του που έγινε πραγματικότητα.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς. Και όπως το σκεφτόμουν, συνειδητοποίησα ότι τους αποφεύγω… Αλλά να που ήρθε η στιγμή να αποφασίσω εγώ να αποχαιρετήσω μια συνθήκη μαγική, μια συνθήκη που την βρίσκεις στο μυαλό ενός μικρού παιδιού.. Ένα ατελείωτο παιχνίδι με τους φίλους του, ένα πάρτι καθημερινό… Συνέβη… Και είναι πολύ μεγάλη η χαρά που πήρα τα τελευταία 5 χρόνια..

Οι κύκλοι κλείνουν… δεν λέω και κάτι καινούργιο, αλλά αυτός ο κύκλος ήταν τόσο διαφορετικός. Ήταν μια πιστά εξέλιξης. Ήταν η απόλυτη αίσθηση του συνόλου. Είμασταν από την αρχή μια ομάδα που χωρίς να το ξέρει ήθελε το ίδιο… Να κάνει πλάκα με τα αδιάφορα σημαντικά της πραγματικότητας μας… Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με όλους σας, που ακούσατε τις ιδέες μου, που κάνατε τα αδύνατα δυνατά να γίνουν οι επιθυμίες μου πραγματικότητα, που με φροντίσατε σαν να ήμουν δικός σας άνθρωπος και μου δώσατε τόση αγάπη…

Νιώθω περήφανος για την ομάδα μου, νιώθω σαν να έχω αφήσει ένα κομμάτι μου πίσω τώρα που τελείωσε αυτή η εκπομπή, αλλά το ξέρω καλά, ότι αν δεν κάνεις χώρο, δεν θα έρθει κάτι καινούργιο στην ζωή σου… Ευγνώμων και ευτυχισμένος που βιώσαμε μαζί αυτήν την εμπειρία.. Όσο για όλους εσάς που μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια, το ευχαριστώ μου φαίνεται λίγο γιατί χωρίς να το γνωρίζετε, κάνατε ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα… το δικό μου όνειρο.

Η εργασία μπορεί να είναι χαρά και δημιουργία… Ανταποδίδω όλη την αγάπη που έλαβα και θα τα ξαναπούμε ΥΓ. Αυτό είναι το γύρισμα για το πρώτο τρέιλερ που έκανα όταν ξεκίνησε αυτό το ταξίδι… για την παρέα είπαμε και για την παρέα και απ’ την παρέα έγιναν όλα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet