Ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της χθεσινής του εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι», μίλησε για την δύσκολη τηλεοπτική χρονιά που πέρασε, λίγο πριν ρίξει αυλαία. Αν και ξεκίνησε με όλες τις προδιαγραφές για να σημειώσει επιτυχία μια ακόμα χρονιά, κάτι στην πορεία άλλαξε. Η πεπατημένη συνταγή, που τον τοποθετούσε στις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης, μάλλον φέτος κούρασε.

Ύστερα από μια αποτυχημένη αλλαγή στην ώρα προβολής του, η εκπομπή φάνηκε να βαλτώνει όλο και περισσότερο. Εμείς που τον παρακολουθούσαμε από την εποχή που έπαιζε στο Open, έχουμε παρατηρήσει ότι και ο ίδιος δυσανασχετούσε. Δεν έβγαινε με την ίδια όρεξη, ενώ πολλά από τα αστεία του τα έλεγε απλά για να τα πει.

Δεν υπήρχε ο ίδιος ενθουσιασμός κι αυτό φάνηκε. Με ένα «Ρουκ Ζουκ» απέναντι να σαρώνει και τον σταθερό «θεσμό», το «Shopping Star», χρειαζόταν κάτι έξτρα για να κρατήσει τον κόσμο. Το «λάθος», κατά την γνώμη μου, είναι ότι αφιέρωσε περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο στο τραγούδι παρά στον καυστικό σχολιασμό, που του πάει γάντι. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που σε έκανε να αλλάζεις συνέχεια κανάλι και τελικά να μην ξαναδείς το «Καλό Μεσημεράκι». Ακόμα κι αν είσαι φαν του Μούτσι.

Καλό Μεσημεράκι

Ακόμα, παρατηρήσαμε ότι περιορίστηκε ο ρόλος της Βάνιας. Σπάνια έκανε την εμφάνισή της, για να αλληλεπιδράσει με τον Μουτσινά. Οι δυο τους έχουν χημεία και κακώς της μείωσαν τις «αρμοδιότητες». Ίσως να πίστεψαν ότι αυτοί που βρίσκουν ενοχλητική την Βάνια υπερισχύουν. Ο ρόλος της, ωστόσο, είναι συνυφασμένος με την επιτυχία της εκπομπής για αυτό ήταν λάθος να την απομακρύνουν με «ύπουλο τρόπο». Οι αυθόρμητες ατάκες της και τα πειράγματα με τον παρουσιαστή ήταν πολύ καλύτερα από τα γραμμένα λόγια που της έδιναν φέτος για να πει.

Διάβασε τη συνέχεια και τη πρέπει να αλλάξει στο Καλό Μεσημεράκι στο nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet