Η σχέση του Bradley Cooper με τη μαμά του είναι κάτι σαν το αστείο του Χόλυγουντ. Ο ηθοποιός δεν έχει διστάσει να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί, συνοδευόμενος από συντρόφους τους και… τη μαμά.

Αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Κατά τη διάρκεια του Super Bowl 57 την Κυριακή (12/2), η T-Mobile έπαιξε μια νέα διαφήμιση με πρωταγωνιστές το Bradley και τη μαμά του Gloria Campano, η οποία ξεκαρδίζεται προσπαθώντας να αποστηθίσει τα λόγια του διαφημιστικού και κοροϊδεύει το γιο της διαρκώς.

Το story του διαφημιστικού είναι το εξής: ο Cooper υποδύεται τον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών σε ένα κατάστημα της T-Mobile. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του «A Star is Born» ρωτά τη μαμά του αν μπορεί να τη βοηθήσει με κάτι. Εκείνη, αντί να απαντήσει του λέει: «Δεν μου αρέσει η εμφάνιση σου. Μοιάζεις με φλαμίνγκο με αυτό το T-shirt», υποδεικνύοντας το έντονο ροζ T-shirt της T-Mobile που φοράει.
Ο Cooper ξεσπά επανειλημμένα σε γέλια με τις ατάκες της μητέρας του. Το διαφημιστικό συνεχίζεται σε αυτό το μοτίβο με τη Gloria Campano να λέει στο γιο της να χαμογελάσει κι εκείνον να απαντά “Νομίζω ότι ξέρω τι κάνω. Έχω προταθεί εννέα φορές”, για να του απαντήσει στα γρήγορα «Ναι, αλλά δεν κέρδισες ποτέ».

https://www.youtube.com/watch?v=zLJoQRS48KQ&t=1s

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet