Ο George Clooney είναι στενός φίλος με τον Brad Pitt από τότε που πρωταγωνίστησαν μαζί στο Ocean’s Eleven. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δε ήταν διαβόητοι για τις… φάρσες μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας του ταινίας, The Boys in the Boat, ο George αποκάλυψε την πλήρη έκταση της αταξίας του Brad Pitt.

«Οι φάρσες μου, θα μπορούσαν να κρατήσουν για πάντα, αλλά οι φάρσες του έπιαναν κόκκαλο. Πονάνε», είπε ο George Clooney. Ακόμα, έδωσε ένα παράδειγμα της βίαιης έκτασης που έχουν οι φάρσες του Brad Pitt, δηλώνοντας ότι: «Υπάρχουν πράγματα στα οποία απλά… Δεν μπορώ να πάω σπίτι στην πόλη μου γιατί μου έκανε κάτι». «Λοιπόν ναι, είναι βρώμικα κόλπα», αποκάλυψε ο Clooney στο Extra TV.

Clooney

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο George Clooney αναφέρει λεπτομερώς την πλήρη έκταση που έχουν οι φάρσες του Brad Pitt, καθώς αποκάλυψε το 2020 ότι ο ηθοποιός του Fight Club έστειλε κρυφά ένα σημείωμα στους γείτονές του στη λίμνη Κόμο λέγοντάς τους να του απευθύνονται μόνο με το όνομα του χαρακτήρα το στο Ocean’s Eleven.

Διάβασε τη συνέχεια στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet