Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε στη θέση της κριτικής επιτροπής του GNTM, αποσπώντας θετικά σχόλια, καθώς, ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, η παραγωγή αποφάσισε να πώς θέλει πίσω τη Βίκυ Καγιά και αφού οι δυο πλευρές συζήτησαν διεξοδικά αυτή την επιστροφή, ήρθαν σε συμφωνία αλλά με όρους που αφορούσαν στη ριζική ανανέωση του project.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, η Βίκυ Καγιά επιστρέφει και όλοι οι άλλοι φεύγουν, εκτός από τον Γιώργο Καράβα.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” και αναφέρθηκε στην αποχώρησή της και σε όλες τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν.

«Τα συναισθήματα για το GNTM είναι λίγο μεικτά. Δεν έχω κάποια πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο γιατί αυτό που έκανα μου άρεσε πολύ. Το σόου ήταν κάτι το οποίο το είδα σαν μεμονωμένο οπότε κοιτάζω μπροστά. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν διάφορες ιδέες για μελλοντικά τηλεοπτικά πρότζεκτ», είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και πρόσθεσε:

«Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν, έχουν φύγει… Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καραάβας έχει μείνει. Δεν ξέρω, ίσως να εννοούσε τα παιδιά που θα είναι μόνο κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσε».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet