Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το βράδυ της Τρίτης (11/1) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σύζυγό της, το πρόβλημα της υγείας της και αποκάλυψε πώς το αντιμετώπισε.

Η ηθοποιός είπε ότι με το σύζυγό της δεν έχουν φτάσει ποτέ κοντά στο διαζύγιο και τόνισε ότι δεν πρόκειται για χωρίσουν ποτέ.

«Μετράμε πλέον μια δεκαετία μαζί με τον Φώτη, υπάρχει καλή διάθεση και από τους δύο να αποδείξουμε μεταξύ μας ότι αυτό που έχουμε μπορεί να κρατήσει και δεν είναι επιπόλαιες αποφάσεις που πήραμε για τη ζωή μας. Είμαστε δύο γεμάτοι άνθρωποι που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και να αγαπάνε ο ένας τον άλλον, πολύ ουσιαστικά. Έχει πολύ πλάκα να μας δεις πώς τσακωνόμαστε μαζί με τον Φώτη. Υπάρχει αρχικά μια ένταση αλλά μετά και οι δύο προσπαθούμε να το φτιάξουμε. Να καταλάβουμε ο ένας για τον άλλο τι ήταν αυτό που μας ενόχλησε» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και συνέχισε:

«Δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο να χωρίσουμε. Δεν νομίζω να μου τελειώσει ο έρωτας. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που θα μείνουμε για πάντα μαζί και δεν θα χωρίσουμε, αυτό θέλω να πιστεύω, δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε. Παντρευτήκαμε γιατί θέλαμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μαζί. Το μυστικό της σχέσης μας είναι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε ένα πρόβλημα, λέμε πάντα την αλήθεια».

Δες το βίντεο με τη συνέχεια της συνέντευξης στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet