Η 29χρονη ηθοποιός Jodie Comer είναι σύμφωνα με τον πολύ διάσημο Άγγλο πλαστικό χειρουργό Dr De Silva, η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο. O συγκεκριμένος γιατρός είναι ειδικός στο να χειρίζεται ένα ειδικό πρόγραμμα χαρτογράφησης προσώπου για τη μέτρηση της πραγματικής ομορφιάς.

Με σύγχρονες μεθόδους χαρτογράφησης μετριούνται ουσιαστικά οι ακριβείς αποστάσεις των χαρακτηριστικών του προσώπου  και κερδίζει εκείνο με τις καλύτερες αναλογίες!

Η ηθοποιός Jodie Comer συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό από τις διάσημες «αντιπάλους» της. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε να είναι ακριβής κατά 94,52% στη χρυσή αναλογία ομορφιάς.

Ο πλαστικός χειρουργός Dr De Silva είπε: «Ήταν ξεκάθαρα πρώτη. Είχε την υψηλότερη βαθμολογία στη θέση μύτης και χειλιών, 98,7% που απέχει μόνο 1,3% από το τέλειο σχήμα. Επίσης είχε την τέλεια αναλογία για το πλάτος και το μήκος της μύτης και ήταν κοντά στην κορυφή για το σχήμα των χειλιών και τη θέση των ματιών της. Το πηγούνι της είναι όμορφα διαμορφωμένο και το πρόσωπό της είναι πολύ δυνατό».

Η ηθοποιός Zendaya ήρθε δεύτερη με ποσοστό 94,37, το μοντέλο Bella Hadid τρίτο με ποσοστό 94,35%, τέταρτη η Beyoncé με 92,44% και βγήκε για πολύ λίγο μπροστά από την Arianna Grande.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet