Με όλα τα βλέμματα του πλανήτη να είναι στραμμένα στη στέψη είναι αδύνατο να μην κάνεις το συνειρμό πως θα ήταν η πριγκίπισσα Diana στη θέση της Camila. Ε, αυτή ακριβώς την απορία φαίνεται πως είχε και το περιοδικό μόδας Basic που έχει έδρα το Beverly Hills και με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης δημιούργησε και ανέβασε στο προφίλ τους στο Instagram μερικές εικόνες της Diana ως βασίλισσα.

«Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα… Η Diana θα μπορούσε να είναι η καλύτερη βασίλισσα που η Αγγλία ονειρεύτηκε ποτέ», έγραψε στο caption. Καθώς η Diana ήταν η πρώτη ουσιαστικά royal που φόρεσε ρούχα που έκαναν πραγματικό fashion statement, οι εικόνες δεν θα μπορούσαν να μην έχουν edgy ρούχα, dramatic στοιχεία και απίστευτο μακιγιάζ.

«Λοιπόν, είναι νεκρή. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη και σεβαστείτε το βασιλιά και τη σύζυγό που επέλεξε», έγραψε κάποιος στα σχόλια ενώ άλλοι μίλησαν για το πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος ή για το γεγονός ότι δεν θα γινόταν ποτέ βασίλισσα γιατί επέλεξε να ζήσει τη ζωή που ήθελε και να είναι ευτυχισμένη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet