Σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας εξακολουθεί να θρηνεί για την απώλεια της στενής σχέσης που είχε με τον αδελφό του τα συναισθήματα του πένθους όμως εναλλάσσονται με εκείνα της οργής για τα όσα έχει κάνει ο Χάρι.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι υπήρξαν αχώριστοι, ενωμένοι αδιάρρηκτα στο συλλογικό ασυνείδητο από την εποχή που περπάτησαν μαζί πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους. Παρ΄ όλα αυτά σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα οι δυο τους ήταν πάντα πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, ανεξάρτητα αν ήταν πολύ κοντά  ο ένας με τον άλλον εξ αιτίας της κατάστασής που αντιμετώπιζαν, τη διάλυση του γάμου των γονιών τους.  Είχαν μάθει να βασίζονται ο ένας στον άλλο”, έγραψε η royal expert Πένυ Τζούνιορ.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν: Τα γεγονότα των τελευταίων ετών έχουν ανεβάσει την ένταση μεταξύ των άλλοτε «κολλητών» αδελφών. Η πρόσφατη συνάντηση τους στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας επιβεβαίωσε αυτό που θα φαινόταν αδιανόητο λίγα χρόνια πριν: Η άλλοτε στενή σχέση των δύο πριγκίπων δεν υφίσταται πλέον και ο χρόνος που έχει περάσει αν και έχει επουλώσει τις «πληγές» του Megxit δεν έχει επαναφέρει την αλλοτινή θέρμη.

Γουίλιαμ
Κατά τους εορτασμούς του πλατινένιου Ιωβηλαίου τα δύο αδέλφια αγνόησαν ο ένας τον άλλο.

Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι δεν μίλησαν καθόλου δημοσίως τις ημέρες των εορτασμών. Ο Χάρι και η Μέγκαν απέφυγαν να παραβρεθούν στο μεγάλο δείπνο που διοργάνωσαν τα εγγόνια της βασίλισσας και ο Γούλιαμ με την Κέιτ απείχαν από το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, που μίλησαν στην Daily Mail, ο πρίγκιπας εξακολουθεί να θρηνεί ψυχικά την απώλεια της στενής σχέσης με τον αδελφό του, ένα γεγονός το οποίο λένε ότι το αντιμετωπίζει σαν έναν μικρό θάνατο.

Διάβασε τη συνέχεια στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet