Οι σχέσεις των αδερφών Harry και William είναι αρκετά τεταμένες όχι μόνο εξαιτίας της απόφασης του πρώτου να απαρνηθεί τον ρόλο του αλλά και εξαιτίας του νέου ντοκιμαντέρ που βγήκε στο Netflix.

Ο δούκας του Σάσσεξ και η σύζυγός του, Μeghan Markle έχουν αποχωρήσει από το Παλάτι, αφήνοντας πίσω τα βασιλικά τους καθήκοντα κρατώντας όμως τους βασιλικούς τους τίτλους. Πλέον, ζουν στην Αμερική κι έχουν απαρνηθεί εντελώς τον βασιλικό τρόπο ζωής.

Αν και δεν θέλουν καμία επαφή με το παλάτι πρώτα ήρθε η συνέντευξη στην Όπρα, έπειτα το βιβλίο του Harry εναντίον του πατέρα του και τώρα το ντοκιμαντέρ στο Netflix. Σε αυτό περιλαμβάνονται όλες οι στιγμές της ζωής τους, ανάμεσά τους και όσα ακολούθησαν μετά τις πρώτες «επιθέσεις» τους στην βασιλική οικογένεια.

Λίγο μετά τη συνέντευξή τους στην Όπρα ο Harry έλαβε ένα μήνυμα από τον αδερφό του William το οποίο τον αναστάτωσε. Μέχρι τότε κανείς δεν ήξερε εάν τα αδέρφια είχαν επικοινωνία. Σε επεισόδιο της σειρά του Netflix ο δούκας του Σάσσεξ δείχνει αναστατωμένος το κινητό του στη Meghan η οποία των ρωτάει τι διαβάζει εκείνη τη στιγμή και στη συνέχεια αναφώνησε «Ουάου».

Τη στιγμή εκείνη, η δούκισσα του Σάσσεξ συνομιλεί με μία φίλη της και όταν εκείνη τη ρωτάει τι συνέβη, απαντά: «Ο Χάρι μόλις έλαβε ένα μήνυμα από τον αδερφό του».

Αφού τερματίζει την κλήση, στέκεται μπροστά στον αγαπημένο της, ενώ εκείνος φαίνεται σε απόγνωση, να κρατά τα δύο του χέρια πίσω από το κεφάλι του. «Μακάρι να ήξερα τι να κάνω», της λέει, με εκείνη να του απαντά: «Ξέρω. Ας πάρουμε μια ανάσα, πάρε λίγο αέρα κι αποφάσισε», χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το περιεχόμενο του μηνύματος.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet