Φτάνουμε στο τέλος αυτού του θρίλερ μετά τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, με μόνη πλέον κατηγορουμένη την Ρουλά Πισπιρίγκου. Tην Παρασκευή 8/07/2022 θα κληθεί να δώσει γραπτές εξηγήσεις για τους 3 θανάτους των παιδιών της.
Την ίδια ώρα αποκαλύφθηκε στην πρωινή εκπομπή ”Το Πρωινό” το συμπέρασμα της κλινικής ψυχολόγου, το” ψυχογράφημα” των δυο γονιών όπως αναφέρει. Τι προκύπτει από την έκθεση της κλινικής ψυχολόγου που διορίστηκε από την 18η ανακρίτρια για τις συνεδρίες της με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη;

Οι συνεδρίες με τον Μάνο

Σε κάθε συνεδρία που είχε με τον πατέρα των παιδιών εκείνος εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του καθώς τον αναγνώριζαν στον δρόμο και του έκαναν φραστικές επιθέσεις. Ο Μάνος Δασκαλάκης διηγήθηκε τη ζωή της οικογένειάς του με τα τρία παιδιά που έφυγαν από τη ζωή, με ένα απρόσφορο συναίσθημα. Φαίνεται να κάνει μια προσπάθεια καταστολής των συναισθημάτων του.

Υπάρχει απουσία συναισθήματος, ενοχής και ανάμνησης σύμφωνα με την ψυχολόγο. Φαίνεται να μην έχει επαφή με το συναίσθημά του και κάνει φυγές (διαφεύγει της πραγματικότητας) στην προσπάθειά του να διαχειριστεί αυτό που του συμβαίνει», αναφέρεται στην έκθεση της ψυχολόγου.

Τον χαρακτηρίζει συνεργάσιμο και αναφέρει: «Ήταν φανερό το πρωταρχικό ενδιαφέρον να μην εμπλακεί ο ίδιος σε ότι γίνεται με τη σύζυγό του. Φάνηκε να τον ενδιαφέρει η εικόνα του σε εμένα νοιώθοντας ίσως ότι αξιολογείται. Θέλησε μάλιστα να μάθει την γνώμη μου, ρωτώντας με και ευθέως. Ωστόσο δεν επέμεινε όταν δεν απάντησα στο ερώτημά του.

Οι συνεδρίες με την Ρούλα

Η πρώτη συνεδρία της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κλινική ψυχολόγο ξεκίνησε με την κατηγορουμένη να αναφέρει «πιστεύω ότι θα δώσετε την αλήθεια για το παιδί μου, το πιστεύω».

Στην ερώτηση πως είναι αυτή την περίοδο απάντησε «να σας πω ότι έχω ανάμεικτα συναισθήματα; Δηλαδή τώρα ζω το πένθος είμαι μόνη μου. Και για την μπέμπα. Και για την Τζωρτζίνα δεν πρόλαβα. Για την Τζωρτζίνα ξεκάθαρα δεν έχω προλάβει καθόλου. Και συνεχίζει: ”Το αίσθημα της αδικίας μεγάλο, με πνίγει. Και θυμός έρχεται σας μιλάω ειλικρινά. Αλλά η απώλεια των παιδιών μου …ξέρετε ποιο είναι το πρόβλημα; Με συλλάβανε γρήγορα δεν είμαι έξω να αποδεικνύω αυτά που λέω με διάφορα μέσα όπως είναι το κινητό μου ας πούμε, με ένα μήνυμα σε ένα γιατρό”.

”Ο Μάνος ήταν προστατευτικός ακόμα μέχρι τώρα πριν με συλλάβουν. Πάντα έπαιρνε το μέρος μου παντού. Τώρα μόνο λέει ότι σκότωσα το παιδί. Δεν θέλει να έχουμε επικοινωνία. Νιώθω αδικία γιατί επειδή τον ξέρω, ξέρω ότι δεν το πιστεύει, έχει επηρεαστεί από τα κανάλια. Δεν το περίμενα να αντιδράσει έτσι”.

Το συμπέρασμα της Ψυχολόγου: ”Ζωή και θάνατος μαζί αδιαφοροποίητα. Το είναι και το ήταν έφτιαξαν μία ενιαία λέξη μπερδεμένη όπως ο χρόνος, το πριν και το τώρα είναι αδιαφοροποίητα στον ψυχισμό της. Και ενώ εγώ της μιλούσα για τα ζωντανά παιδιά της εκείνη μιλούσε για τα νεκρά παιδιά της”.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet