Μετά την εμφάνιση του ζευγαριού στα Grammys όπου ο ηθοποιός βαριόταν φανερά οι θαυμαστές της Jennifer Lopez φοβούνται πως ο γάμος τους περνάει κρίση.

Όπως είδαμε, η Jennifer Lopez ήταν σε πολύ καλή διάθεση χόρευε και χαμογελούσε ενώ ο σύζυγός της στεκόταν ακίνητος δίπλα της, με μια δυσαρεστημένη έκφραση που δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.

Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες των social media οι οποίοι σημειώνουν ότι δεν έκανε καμία προσπάθεια να αλλάξει στάση. Η Jennifer Lopez είχε πλήρη επίγνωση του τι συνέβαινε με τον σύζυγό της, γι’ αυτό και εθεάθη να του δίνει μια φιλική ώθηση για να του φτιάξει τη διάθεση όταν βρίσκονταν μπροστά στην κάμερα.

«Συγγνώμη, αλλά αυτός είναι ένας άθλιος άνθρωπος!», «Ο Ben μοιάζει να τελείωσε με την Jen» είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών.

Για να κλείσει τα στόματα στους σχολιαστές η Jennifer Lopez ανέβασε ένα βίντεο συνοδεύοντας το με το εξής άσχετο κατά πολλούς κείμενο:

«Πάντα η καλύτερη στιγμή με την αγάπη μου, το σύζυγό μου» που σημαίνει «περνάω πάντα τέλεια με το σύζυγό μου. Δεν φάνηκε πάντως!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet