Η πρωταγωνίστρια του «Griselda» άνοιξε τις πόρτες της έπαυλής της στο Beverly Park για το εξώφυλλο του «Architectural Digest» του Μαρτίου. Στο βίντεο, η Sofia Vergara προσκάλεσε τους θεατές στον λαμπερό χώρο, ο οποίος είναι γεμάτος από ράφια με ρούχα και τσάντες και τοίχους με παπούτσια.

Η ξενάγηση της Sofia Vergara

«Εδώ είναι που πραγματικά ζω: στην ντουλάπα μου», παραδέχτηκε η ίδια. «Εδώ περνάω τον περισσότερο χρόνο μου. Αυτό είναι σαν το όνειρο ενός κοριτσιού». Η Sofia Vergara εξήγησε ότι τα αντικείμενα στο μεγάλο μαρμάρινο έπιπλο του δωματίου έχουν ιδιαίτερη και προσωπική αξία για την ίδια. «Όλα αυτά τα πράγματα στον πάγκο είναι πολύ ξεχωριστά για μένα» είπε και έδειξε μια αντίκα που βρήκε από ένα κατάστημα στο Παρίσι.

Στη συνέχεια, η Sofia Vergara έκανε μία ακόμα πιο προσωπική αποκάλυψη. Έδειξε μια κορνιζαρισμένη ασπρόμαυρη, γυμνή φωτογραφία του εαυτού της και είπε: «Και αυτή η φωτογραφία, ήταν όταν ήμουν νέα και φρέσκια». Όπως εξήγησε η ηθοποιός, αγαπά και εκτιμά βαθιά τη συγκεκριμένη φωτογραφία γιατί της θυμίζει όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν της. Sofia μου καλά κάνεις! Οι ωραίες αναμνήσεις πρέπει να είναι πάντα μαζί μας.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο λόγος που ο Elon Musk είναι έξαλλος με την Disney

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet