Εδώ και τέσσερα χρόνια, ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκης, βρίσκεται σε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση με τον Tyler McBeth, με τον οποίο έχουν υπογράψει μάλιστα και σύμφωνο συμβίωσης.

«Γνώρισα τον Tyler στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι. Δεν έχω γκέι ατζέντα. Έχω ανθρώπινη ατζέντα. Με προτάσεις που τις διαβάσατε πριν από μερικές μέρες, που άλλοι φοβούνται να τις πουν», είχε αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης για τον αγαπημένο του.

Αυτή είναι η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη|

Το πρωί της Δευτέρας 18/9 η εκπομπή «Super Κατερίνα» σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό την πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη.

Η μητέρα του νοσηλευτή Tyler McBeth ζει μόνιμα στο Palm Beach στις ΗΠΑ και είναι πολύ χαρούμενη που ο γιος της έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Στέφανου Κασσελάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Alpha, η ίδια αποδέχτηκε από την αρχή τη σεξουαλικότητα του γιου της αλλά και το γεγονός ότι επισημοποίησε τη σχέση του με τον 35χρονο.

Η μητέρα του συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη έχει μάλιστα ακόμη έναν γιο, ο οποίος είναι επίσης ομοφυλόφιλος. Η ίδια στήριζε πάντα τις επιλογές και των δύο!

Πηγή: Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!