Στο φετινό Survivor έχουμε δει να συμβαίνουν πρωτόγνωρα πράγματα από την πλευρά των παικτών σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Ωστόσο, η παραγωγή δεν χαρίζεται σε κανέναν παίκτη και για κανένα λόγο και όσοι παραβιάζουν τους κανόνες του Survivor έχουν τις αντίστοιχες τιμωρίες.

Πριν λίγες μέρες, είδαμε να τιμωρείται ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ επειδή βρήκαν από τους ντόπιους κινητό τηλέφωνο με σκοπό να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους. Αποτέλεσμα αυτού, να μην απολαύσουν τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους.

Το βράδυ της Κυριακής (9/5) είδαμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες ότι ο Γιώργος Κατσαούνης θα αποβληθεί από το παιχνίδι, έπειτα από την επιθετική συμπεριφορά που είχε προς Τάκη Καραγκούνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μισθοφόρος άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του στην παραλία και αφού δεν τα βρήκε άρχισε να εξαπολύει ύβρις. Τα παπούτσια του τα είχε μπερδέψει ο Γιώργος Κατσαούνης με αυτά της Ναυσικάς. Τελικά βρέθηκαν και όλα καλά από την πλευρά του Τάκη Καραγκούνια. Ωστόσο, ενώ όλα φαίνονταν ήρεμα στην παραλία του Survivor, λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Κατσαούνης επέστρεψε στην καλύβα των μπλε και χτύπησε τον Τάκη Καραγκούνια. Αυτή, την ανάρμοστη και επιθετική συμπεριφορά η παραγωγή δεν μπορούσε να μην την αξιολογήσει με βαρύτητα και έτσι αποφάσισε την απομάκρυνση του Γιώργου Κατσαούνη από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet