Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να ακούσουν ηχητικά μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δέχτηκε το μήνυμα του συντρόφου της Κώστα Πηλαδάκη και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Έχεις ευλογία που ζεις κάτι τόσο ξεχωριστό και που το ήθελες τόσο πολύ αλλά και εμείς το ίδιο βέβαια πως σε έχουμε στις ζωές μας γιατί μας κάνεις περήφανους με την στάση σου και τη συμπεριφορά σου. Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικά να χωρίσετε μεταξύ σας άρα ζήστε το όλοι. Σε φιλώ πολύ μας λείπεις και δεν σου κρύβω ότι δεν περίμενα να το κάνω και αυτό… Μόλις με το καλό γυρίσεις αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε» ανέφερε ο Κώστας Πηλαδάκης.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απάντησε ως εξής: «Δεν είναι κούκλος όμως; Δύο μέτρα άντρας. Μωρό μου ήξερα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα που δεν θα είναι δακρύβρεχτο…ξέρω ότι είναι άδειο το σπίτι χωρίς εμένα ξέρω ότι ο γάτος μου έχει πάθει κατάθλιψη χωρίς τη μάνα του αλλά θα γυρίσω και θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί μπορεί να λείψω μερικές εβδομάδες ακόμη, αλλά έχουμε να ζήσουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί σε αγαπάω! Σε αγαπάω, σε λατρεύω, μου λείπεις δεν καταλαβαίνεις πόσο».

Δες το βίντεο της Μυριέλλας Κουρεντή στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet