Η Μαρία Ηλιάκη το βράδυ της Τρίτης (20/6) βρέθηκε στο The 2night Show και μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή στην Ελβετία, το Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα, τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης και την τηλεόραση.

«Έμεινα σχεδόν τρία χρόνια εκτός δουλειάς, ήμουν ευτυχισμένη με τον Στέλιο, ήθελα να το ζήσω και δεν με ένοιαζε. Έχουμε γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Η Ελβετία είναι μια χώρα πολύ συγκεκριμένη, πλούσια, τακτοποιημένα όλα. Δεν ήμασταν χαρούμενοι στην ψυχή μας, δεν περνούσαμε καλά. Ήταν υποδιευθυντής στο νοσοκομείο. Είχα γνωριστεί με όλη την ελληνική κοινότητα, στην Ελβετία, δεν υπήρχε Έλληνας που να μην τον ξέρω. Αποφασίσαμε από κοινού να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα. Σαν τον ήλιο της Ελλάδας τίποτα», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ευτυχώς που δεν είχα δουλειά σε εκείνη τη φάση. Είχα αυτή την υπερέμεση και έκανα πολλούς εμετούς. Νοσηλεύτηκα τέσσερις φορές. Είναι ορμονικό. Κάνεις πολλούς εμετούς γιατί το σώμα αντιδρά στη μεγάλη αλλαγή που συμβαίνει μέσα του.

Τέλος αναφέρθηκε στο Στέλιο Μανουσάκη λέγοντας: «Ήρθε ο Στέλιος και πήρε το μαύρο σύννεφο από πάνω μου. Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια από κοινές διακοπές στην Κρήτη. Με θεωρούσε πολύ απρόσιτη, ότι λίγο τον σνομπάρω. Και τον σνόμπαρα η αλήθεια είναι γιατί ήταν από τους ωραίους των Χανίων. Όταν πέρασαν τα χρόνια και έγινα και εγώ πιο ήρεμη και κατασταλαγμένη, τα βρήκα με το μέσα μου, είχα δουλέψει με τον εαυτό μου και έτυχε να μου στείλει ένα μήνυμα και να του απαντήσω. Η σχέση ξεκίνησε αμέσως. Κατάλαβα ότι αυτός είναι ο ένας», σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη.

Σε άλλο σημείο, η διάσημη παρουσιάστρια τόνισε: «Η πρόταση γάμου έγινε τον Δεκαπενταύγουστο που ήμασταν οι δυο μας καλοκαίρι στη Ζυρίχη. Περπατούσαμε στον δρόμο, βλέπει ένα κοσμηματοπωλείο, μπαίνουμε μέσα και πήρε το δακτυλίδι. Ο κοσμηματοπώλης ήταν γλυκούλης και μόλις κατάλαβε ότι ο Στέλιος θα κάνει πρόταση άνοιξε σαμπάνιες».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet