Η Μαρία Ηλιάκη έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια μαζί με τον σύζυγο της, τον γιατρό Στέλιο Μανουσάκη ενώ η κόρη τους Κατερίνα είναι πλέον η μεγαλύτερη και σημαντικότερη προτεραιότητα της ζωής τους.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να αναφερθεί στις αλλαγές που φέρνει ο ερχομός ενός παιδιού στις σχέσεις του ζευγαριού, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους άντρες που όπως είπε δεν είναι καθόλου υποστηρικτικοί με τις συντρόφους τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Όποιος λέει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι ψεύτης. Είναι μια άλλη πραγματικότητα, οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να διαταράσσονται κάποια πράγματα. Εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά να μην είναι. Γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση, για το οποίο ειδικά οι μαμάδες αισθανόμαστε πολύ έντονα συναισθήματα, προστασία, αγάπη και τα λοιπά. Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές, όσο και να έλεγα και προσπαθούσα να μην αφήσω τον σύντροφό μου παραμελειμένο, κάποιες φορές συνέβαινε. Και ο άλλος πρέπει να το καταλάβει» ανέφερε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

«Σας έχω πει ότι είμαι και τυχερή σε αυτόν τον τομέα γιατί ο άνδρας μου είναι γυναικολόγος και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία, ιδιαίτερα σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. Γιατί και το μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οι άνδρες της γενιάς μας, γενικά… επειδή είμαι παρατηρητική και έχω δει περιστατικά μπροστά μου, τα οποία δεν… πώς να το πω. Δηλαδή να είναι το ζευγάρι στον δρόμο για τον γυναικολόγο και να λέει αυτός σε αυτή “εγώ δεν θα ανέβω σήμερα πάνω, πήγαινε μόνη σου, βαριέμαι”. Τι πήγαινε μόνη σου βρε ζώον; Καταλάβατε το πνεύμα μου…»

Διαβάστε επίσης:

Suki Waterhouse: Έκανε το Baby Boom Reveal στο Coachella

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet