Μια φωτογράφηση πρόκληση έκανε ο Τάσος Ξιαρχό, καθώς, μεταμορφώθηκε σε Drag Queen Charlie Chaplin.

Ο Τάσος Ξιαρχό σε μια ανατρεπτική και εκκεντρική φωτογράφηση

Ο χορογράφος αποδέχτηκε την πρόταση της Μαριάμ Νίκου για το Koita free press και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Κωνσταντίνου Λέπουρη με άνεση και στυλ.

Ο Τάσος Ξιαρχό, μετά το πανικό που προκάλεσε στα social media με το γνωστό story και την ειλικρινή συγγνώμη του, αποφάσισε να ταράξει τα νερά με μια φωτογράφιση που ομολογουμένως προκαλεί αίσθηση.

Ο Τάσος Ξιαρχό σε μια ανατρεπτική και εκκεντρική φωτογράφηση

Ο ίδιος στην συνέντευξη του είπε για τον Σαρλώ: ” Είμαι σίγουρος πως αν ζούσε σήμερα, θα ήταν ακόμα πιο τεράστιος. Και δεν θα είχε κανέναν ενδοιασμό να παίξει κάποιον ρόλο σαν Drag Queen. Ο καλλιτέχνης αυτός είχε τόση έκταση που σίγουρα δεν θα έβαζε σύνορα και όρια στην τέχνη του. Ποιος είναι άξιος να κρίνει τι θα μπορούσε να δημιουργήσει ο άνθρωπος αυτός στο σήμερα; Όποιος κρίνει άσχημα μια φωτογράφιση σίγουρα θα είναι στενόμυαλος. Αν ο Σαρλώ επέλεγε να είναι Drag θα ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη!”

Ο Τάσος Ξιαρχό σε μια ανατρεπτική και εκκεντρική φωτογράφηση

Την μεταμόρφωση του σε Drag Queen επιμελήθηκε προσωπικά η Μαριάμ Νίκου, γνωστή για τις extreme ιδέες της, ειδικά μετά το σάλο με τον Παντελή Καναράκη και το ακάνθινο στεφάνι, και το make up η αγαπημένη των διασήμων για τις μεταμορφώσεις της, Μαργαρίτα Μονέδα!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!