Το νέο show του ΣΚΑΪ, «The Masked Singer» ξεκίνησε πριν δυο εβδομάδες και έχει διχάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Κάποιοι απορούν με τον λόγο ύπαρξης του show και κάποιοι άλλοι το παρακολουθούν γιατί τους χαρίζει στιγμές γέλιου, ενώ τους ιντριγκάρει το γεγονός να βρουν ποιος κρύβεται κάτω από την κάθε μάσκα. Μάλιστα, σε πολλές παρέες δεν λείπουν και τα στοιχήματα.

Στο τέλος κάθε επεισοδίου, κριτές και κοινό ψηφίζουν τη μάσκα εκείνη που τους άρεσε λιγότερο και έτσι γίνεται η αποκάλυψη του ποιος κρύβεται από κάτω. Μέχρι στιγμής έχει αποκαλυφθεί ο ιπποπόταμος που ήταν η Χριστίνα Σούζη και η μέλισσα που ήταν ο Κώστας Μαρτάκης.

Εμείς, παρακολουθούμε το «The Masked Singer» και ανακαλύψαμε ποιος μπορεί να κρύβεται κάτω από τη μάσκα του pop corn. Πρόκειται για μια εμφάνιση που έχει συγκεντρώσει θετικά σχόλια από τους κριτές, αφού οι εμφανίσεις του στο stage του show έχουν ξεχωρίσει.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει δώσει το ίδιο το pop corn για τον εαυτό του, έχουμε καταλάβει ότι πρόκειται για τον Χρήστο Χολίδη. Καταλήξαμε σε αυτό το συμπέρασμα μετά την προβολή του δεύτερου επεισοδίου, αφού στο βίντεο που προβλήθηκε πριν την εμφάνισή του αποκάλυψε ότι:

  1. Ακούει Metallica και η αλήθεια είναι ότι ο Χρήστος Χολίδης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκρότημα, καθώς στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται λέει τραγούδια τους, ενώ στο καμαρίνι του έχει αφίσα τους.
  2. Η καριέρα του τον ταξίδεψε στην έρημο και η αλήθεια είναι ότι έχει πάει στην Αίγυπτο για να γυρίσει το video clip του τραγουδιού «Μάτια μου όμορφα».
  3. Έχει συλλογή με παπούτσια και η αλήθεια είναι ότι ο τραγουδιστής έχει μεγάλη συλλογή από παπούτσια και μάλιστα κάποια από αυτά τα έχει σχεδιάσει ο ίδιος.

Δείτε την πρώτη εμφάνιση του pop corn στο «The Masked Singer»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!