Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη προσωπική τους ζωή, αλλά διατηρούν άψογες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Το πρώην ζευγάρι δίνει το παρόν στις δραστηριότητες των παιδιών του στο σχολείο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει όλους μαζί σε βόλτα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης καλεσμένος την εκπομπή «DOT» αποκάλυψε τι ήταν αυτό που ζήτησαν οι γιοι του όταν χώρισε με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ εξήγησε ότι προσπαθεί να τους αφιερώνει αρκετό χρόνο και να τους εξηγεί αρκετά πράγματα, αφού, ο μεγάλος γιος του είναι στην εφηβεία.

«Με τα παιδιά συζητάμε για την επικαιρότητα. Όταν το παιδί είναι στην εφηβεία δημιουργείται αυτόματα χάος. Στον μεγάλο μου γιο προσπαθώ από απόσταση να παρέχω δίχτυ ασφαλείας. Κάποια στιγμή τα παιδιά μου θα πάνε στον ψυχολόγο, δεν το γλιτώνουμε», είπε αρχικά με χιούμορ ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Είναι μοιραίο το παιδί σου να έχει παράπονο από σένα. Ο σκοπός ο δικός μου είναι να μην έχει πολλά. Από αρκετά νωρίς εξηγούσαμε στα παιδιά μας τι συμβαίνει με τη δημοσιότητά και τους εξηγούσαμε ότι δεν είμαστε κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τους άλλους.

Απλά ότι αυτό είναι κομμάτι της δουλειάς του μπαμπά και της μαμάς. Βάζουμε όριο στον κόσμο όταν είμαστε με τα παιδιά μας. Έχουμε εξηγήσει επίσης στα παιδιά ότι μπορεί να γραφτεί κάτι για τον μπαμπά και τη μαμά. Αν κάνεις μια νέα σχέση το παιδί πρέπει να το μάθει από σένα και όχι από τα εξώφυλλα» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet