Το βιβλίο της Angelina Jolie “Know Your Rights and Claim Them” το οποίο είναι δημιούργημα της ίδιας και της δικηγόρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων Geraldine van Bueren, σε συνεργασία με τη Διεθνή Αμνηστία, κυκλοφορεί και ενθουσιάζει το κοινό με όσα πραγματεύεται.

Η Geraldine είναι μια από τους αρχικούς συντάκτες της Σύμβασης του ΟΗΕ του 1989 για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η οποία είχε ως στόχο να εξοπλίσει τα παιδιά με τη γνώση για να αμφισβητήσουν με ασφάλεια τις αδικίες.

«Τόσα πολλά παιδιά βρίσκονται σε κίνδυνο σε όλο τον κόσμο και απλά δεν κάνουμε αρκετά γι’ αυτό. Μέσα από το βιβλίο, πρέπει να βρείτε τον δικό σας δρόμο προς τα εμπρός, γιατί ανησυχούμε πολύ για την ασφάλεια των παιδιών. Δεν θέλουμε τα παιδιά να τρέχουν, να ουρλιάζουν για τα δικαιώματά τους και να θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο», ανέφερε η Angelina Jolie σε συνέντευξή της στο Reuters.

Μέσα από το twitter κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο όπου η Angelina Jolie αλληλοεπιδρά ευχάριστα με τους fans της και υπογράφει τα βιβλία με χαρά.

«Η Αντζελίνα Τζολί σταμάτησε από το @skylightbooks για να προωθήσει ένα βιβλίο που ενισχύει στους ανθρώπους να κατανοήσουν και να χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματά τους», έγραψε στο tweet του ο καλλιτέχνης Sina Grace και μοιράστηκε στιγμιότυπο.

Δες περισσότερες φωτογραφίες και διάβασε περισσότερα για το βιβλίο της Jolie στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet