Το 2020 η Chrissy Teigen είχε μοιραστεί την εξαιρετικά επώδυνη περίοδο που πέρασε εξαιτίας της αποβολής που είχε. Αυτό ήταν κάτι που τη στιγμάτισε ψυχικά σε βαθμό που φοβόταν να ξαναπροσπαθήσει, καθώς δεν άντεχε μια δεύτερη αποτυχημένη εγκυμοσύνη.

Chrissy Teigen για μητρότητα:

Παρόλα αυτά, μετά από την ψυχοθεραπεία που έκανε, αποφάσισε να προσπαθήσει ξανά, προκειμένου να δημιουργήσει την μεγάλη οικογένεια που πάντα ονειρευόταν. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα ήθελα τέσσερα παιδιά. Όταν έχασα το Τζακ, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κυοφορήσω άλλα μωρά». Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή στις αρχές του ταξιδιού της παρένθετης μητρότητας, βγήκα από ψυχοθεραπεία και είπα στον Τζον «θέλω να δοκιμάσω να κυοφορήσω άλλη μία φορά».

«Αν δεν είχε αποτέλεσμα, θα ήμασταν εντάξει, είχαμε ήδη δει τα χειρότερα. Υποσχέθηκα ότι θα είμαι ΟΚ, ό,τι κι αν συνέβαινε. Θυμάμαι ότι είπα ότι δεν θα μπορούσα να αναρωτιέμαι για μια ζωή αν θα έπρεπε να δοκιμάσω ξανά», εξήγησε στην ανάρτησή της.

Έτσι παράλληλα με τις προσπάθειες της να μείνει η ίδια έγκυος, το 2021 άρχισαν να εξερευνούν τη λύση της παρένθετης μητρότητας. Μάλιστα, το ζευγάρι σκεφτόταν να βρει δύο παρένθετες μητέρες, προκειμένου να κυοφορήσουν παράλληλα από ένα παιδί τους.

Πέντε μήνες αφού γέννησε την κόρη τους, Έστι, η Chrissy Teigen ανακοίνωσε στα social media ότι η οικογένεια απέκτησε νέο μέλος, τον Ρεν Αλεξάντερ Στίβενς, που το όνομά του είναι εμπνευσμένο από την παρένθετη μητέρα που τον έφερε στον κόσμο, την Αλεξάνδρα.

Σε ανάρτηση της η Chrissy Teigen μοιράστηκε αυτό το μοναδικό ταξίδι με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραφε: «Την ίδια εποχή που προσπαθούσα να μείνω έγκυος, συναντήσαμε την πιο απίστευτη, τρυφερή, συμπονετική παρένθετη μητέρα που θα μπορούσαμε να φανταστούμε, την Αλεξάνδρα. Ξέραμε ότι ήταν τέλεια για εμάς από τη στιγμή που μιλήσαμε».

Η Chrissy Teigen, εξήγησε επίσης ότι επιθυμούσε να είναι φίλη με την παρένθετη μητέρα, «να τρώμε μαζί, να ακουμπάω το κεφάλι μου στην κοιλιά της και να μπορώ να νιώθω τις κλωτσιές», συνέχισε.

«Καθώς μπαίναμε στη “ζώνη ασφαλείας” για τη δική μου εγκυμοσύνη, με ενθουσιασμό μάθαμε ότι η Αλεξάντρα είχε μείνει έγκυος και περίμενε αγοράκι. Το δικό μας αγοράκι», έγραψε.

«Λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της 19ης Ιουνίου είχα την ευκαιρία να δω την πιο όμορφη γυναίκα, τη φίλη μου, την παρένθετή μας, να γεννά εν μέσω κάποιου χάους αλλά με δύναμη, χαρά και αγάπη», συμπλήρωσε. «Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για αυτό το απίστευτο δώρο που μας έκανες Αλεξάντρα. Οι καρδιές μας, το σπίτι μας, είναι επισήμως γεμάτα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

5 παιδικά καλοκαιρινά προβλήματα υγείας που πρέπει να προσέξεις

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!