Τα γενέθλια της είχε χθες (6/11) η Βίκυ Σταυρόπουλου και η κόρη της Δανάη Μπάρκα δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια! Μαμά και κόρη έχουν μεγάλη αγάπη μεταξύ τους και συχνά αναφέρονται η μία στην άλλη με τα πιο γλυκά λόγια. Άλλωστε οι δυο τους έχουν περάσει πολύ δύσκολα όπως έχουν αναφέρει.

Ανήμερα των γενεθλίων της Βίκυς Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα έγραψε πολύ συγκινητικό κείμενο για τη μητέρα της.

Όσα έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τα γενέθλια της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου

«(Να) σε χαίρομαι!! Σε χαίρομαι γιατί έχεις ένα μαγικό τρόπο να μετατρέπεις τα άσχημα σε ωραία. Σε χαίρομαι γιατί μέσα από τα αποκαΐδια σου όσες φορές έχει χρειαστεί, βρήκες πρόσφορο έδαφος και φύτεψες φως και χαρά. Σε χαίρομαι γιατί δεν γεμίζεις μόνο θέατρα τόσα χρόνια, αλλά χαρές στις καρδιές τόσων ανθρώπων που το είχαν ανάγκη και θυμάμαι σαν τώρα να μιλάς με αγνώστους -ώρες ατέλειωτες απλώς επειδή σου εμπιστεύτηκαν ένα πρόβλημα τους κι έψαχνε λύση σαν να ήταν δικό σου.

Σε χαίρομαι γιατί όσο κι αν σε πληγώσει οτιδήποτε, η αγκαλιά σου δεν μαυρίζει ποτέ κι είναι πάντα το πιο λαμπερό καταφύγιο για όσους αγαπάς. Σε χαίρομαι γιατί όσα κι αν έχουμε ζησει αυτά τα 30 χρόνια μαζι,που μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε, δεν τα άφησες ποτέ να μας αποδυναμώσουν αλλά φρόντιζες να κοιτάμε πάντα μπροστά και να τα καταφέρνουμε.

Σε χαίρομαι γιατί δεν θυμίζεις σε τίποτα κανέναν άλλον άνθρωπο στον κόσμο. Σε χαίρομαι γιατί δεν πτοήθηκες ποτέ, όσες φορές κι αν βρέθηκες μπροστά από ένα τεράστιο βουνό με αγωνίες & ανασφάλειες. Σε χαίρομαι γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες που έκλαιγες στο σαλόνι του πρώτου μας σπιτιού που δεν είχες δωμάτιο γιατί είχε μόνο ένα και το είχες φτιάξει για μένα και άκουγα τον λυγμό σου κι εσύ νόμιζες ότι κοιμάμαι και προσπαθούσα να καταλάβω τι σε απασχολεί και παρόλα αυτά κάθε πρωί εσύ με ξυπνούσε με τραγούδια και χαμογελά.

Δεν ξέρω γιατί έκλαιγες τότε, δεν ξέρω γιατί αισθάνεσαι ενοχές όπως λες, δεν ξέρω γιατί κάποιες στιγμές θεωρείς ότι δεν έχεις υπάρξει “καλή” μαμά ξέρω μόνο ότι εγώ κλαίω από ευτυχία που μεγάλωσα δίπλα σου, κοντά σου,μαζί σου. Κλαίω από χαρά που τις πιο άσχημες εμπειρίες τις ζωής μας με έχεις μάθει να τις διακωμωδώ και να κρατάω τα όμορφα. Κλαίω από ευτυχία που λέω εσένα “μαμά”. Κλαίω από ευτυχία που θα λέω σε όλη μου την ζωή ότι είμαι η «κόρη της Βίκυς».

Σε ευχαριστώ. Σε αγαπάω. Να σε χαίρεσαι,να σε αγαπάς και να είσαι περήφανη για σένα. Είσαι μια σπουδαία υπέροχη μαμά,ίσως η καλύτερη του κόσμου..όχι γιατί τα έκανες όλα σωστά,αλλά γιατί με αγαπάς,κι εγώ πάντα αυτό ήθελα…να με αγαπάς», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!