Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Κλέλια Ρένεση το απόγευμα της Κυριακής 19/11 όπου είχε μια άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συζήτηση με την Τζένη Θεωνά.

Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για τη μητρότητα με την Κλέλια Ρένεση να αποκαλύπτει τις δυσκολίες που πέρασε εξαιτίας της επιλόχειας κατάθλιψης. Παράλληλα, απάντησε και στις φήμες που θέλουν να είναι ο Manu Chao πατέρας της κόρης της.

Για την επιλόχειο κατάθλιψη

«Ο πατέρας μου ζούσε μακριά, όπως και ακόμα ζει, στην Ζάκυνθο οπότε δεν μπορούσε να είναι κοντά μου. Ήταν κιόλας διευθυντής κλινικής με τρομερές υποχρεώσεις. Η μητέρα μου, εκείνη την περίοδο, είχε ένα πρόβλημα υγείας σε σχέση με τους σπονδύλους της και δεν μπορούσε πρακτικά να με βοηθήσει πολύ. Εγώ είχα και επιλόχειο κατάθλιψη οπότε όλο αυτό μου την… ανακάτεψε την σαλάτα», είπε αρχικά η Κλέλια Ρένεση.

Και συνέχισε: «Είχα επιλόχειο κατάθλιψη ορμονικά ξεκάθαρα, η οποία δεν πήγαζε καθόλου από το μυαλό. 40 ημερών, γεια σας! Ξύπνησα και λέω «τι έγινε;». Δεν το διαχειρίστηκα καθόλου ψύχραιμα. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι έξω από μένα Δεν πήγαζε από κάποια δική μου απελπισία όλο αυτό, δεν ήταν κάποια λογική σκέψη που με κατρακύλαγε σε αυτό το μονοπάτι. Ήταν κάτι ξένο. Ήταν σαν να μου είχαν βάλει μια ουσία μέσα μου που το σώμα μου ανταποκρινόταν με αυτή την κατήφεια και το καταλάβαινα».

«Η γυναικολόγος μου μού έλεγε να πάρω χάπια και της απαντούσα: «Μισό, όταν θα δω ότι πραγματικά κατρακυλάμε σε άβυσσο θα το κάνω». Επειδή όμως θήλαζα, κρατούσα τα μπόσικα. Δεν ήταν θέμα μυαλού και αυτή είναι η επικινδυνότητα! Πάμε λίγο να το ελέγξουμε και λέμε “έλα ρε τώρα, δεν θα μασήσω”. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι ορμονικό, είναι χημεία», πρόσθεσε η Κλέλια Ρένεση.

«Μέσα στην ατυχία μου ήμουν πολύ τυχερή. Είμαι πολύ αλλεργική στις σφήκες και με τσίμπησε μια τέτοια σφήκα, έπαθα αλλεργικό σοκ και πήγα στο νοσοκομείο. Ανδρεναλίνες, fenistil, ορούς, το ένα, το άλλο… Πήγα να πεθάνω δηλαδή, έγινα τόση! Έτσι όμως μου έφυγε η επιλόχειος, εξαφανίστηκε κατευθείαν, μάλλον από το σοκ», συμπλήρωσε, επίσης, η Κλέλια Ρένεση.

Για τον Manu Chao

«Δεν απαντάω ποτέ για τον πατέρα της κόρης μου. Κάποια στιγμή τοποθετήθηκα, γιατί εδώ στην Ελλάδα όλοι βγάζουν δικά τους συμπεράσματα. Το πρώτο εξάμηνο της εγκυμοσύνης έγραφαν ότι εγώ είμαι με τον σύντροφό μου, Manu Chao και κάνουμε παιδί και παντρευόμαστε.

Γέλασα πάρα πολύ. Δεν αντιδρούσα μέχρι ένα σημείο. Ανακοίνωσα τη γέννηση του παιδιού μου, ήμουν και σε ένα σίριαλ με απήχηση και φούσκωνε η κοιλιά. Οπότε κάποια στιγμή αρχίζουν να λένε ότι ο Manu είναι ο πατέρας του παιδιού μου» ξεκαθάρισε η Κλέλια Ρένεση.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Μάστορας: Η on stage αφιέρωση στη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη -Βίντεο

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!