Τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει να γίνεται πάλι λόγος για το ζήτημα της συνεπιμέλειας. Μάλιστα αυτό έγινε με αφορμή τη δίκη ανάμεσα στο πρώην ανδρόγυνο Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη ο οποίος ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών του για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο.

Όπως έγινε γνωστό ο τραγουδιστής δεν κατέθετε διατροφή με συνέπεια παρά μόνο συγκεκριμένες φορές με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καθώς κρίθηκε ένοχος.

Τώρα ο Μαραντίνης φέρεται να διεκδικεί την συνεπιμέλεια των δυο παιδιών που έχει αποκτήσει με την Σίσσυ Χρηστίδου και η κίνηση του αυτή ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα για τη διατροφή που κατέβαλλε ο τραγουδιστής στην παρουσιάστρια. Μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν έχει αντιδράσει στην απόφαση αυτή.

Τι συμβαίνει λοιπόν όταν ζητά κάποιος γονέας συνεπιμέλεια; Ο Παναγιώτηςς Παπαϊωάννου απάντησε στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το θέμα:

«Εάν συμφωνήσει (ο γονέας) στη συνεπιμέλεια μπορεί να κατανεμηθεί ο χρόνος και τα έξοδα των παιδιών και να συμφωνήσεις επ’ αυτού και να συνεχίσεις έτσι. Εάν δεν συμφωνήσεις, ο δικαστής δεν μπορεί να πει υποχρεωτικά θα βάλω και τους δύο σε συνεπιμέλεια. Ο δικαστής θα κατανείμει τη γονική μέριμνα όπως λέγεται ανάλογα με το ποιος είναι ο καταλληλότερος».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε εάν κερδηθεί τελικά η συνεπιμέλεια θα συνεχίσει ο Θοδωρής Μαραντίνης να καταβάλει το ποσό των 2.000;  

«Θα διαμορφωθεί ανάλογα με την απόφαση. Όταν δεν συμφωνείς αποφασίζει ο δικαστής. Θα διαμορφωθεί (η απόφαση) μαζί με τον χρόνο και τις δαπάνες των παιδιών και τα έξοδα».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet