Ένα ταξίδι με αεροπλάνο έκανε η Νάντια Μπουλέ με την κόρη της Σεμέλη – Ρωξάνη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την εμπειρία της.

Όπως ενημέρωσε το ταξίδι με αεροπλάνο της προκαλούσε μεγάλο άγχος καθώς το πρώτο που είχαν κάνει δεν πήγε πολύ καλά. Τη δεύτερη φορά όμως όλα κύλησαν ομαλά!

Μπουλέ

«Η δεύτερη φορά στο αεροπλάνο δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη. Αν και για εσάς ήταν πρόκληση η πρώτη φορά, κουράγιο, γίνεται πολύ καλύτερη», έγραψε η παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Όπως φαίνεται όμως δέχτηκε από τις followers της ερωτήσεις γι’ αυτή την εμπειρία και δημοσίευσε τα tips της για ήρεμο ταξίδι.

Όσα έγραψε η Νάντια Μπουλέ στην ανάρτησή της

«Επειδή μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα για το ταξίδι με αεροπλάνο, σας γράφω αυτά που βοήθησαν εμάς κι ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα!

1. Συζητάμε από πριν, αρκετές φορές, το ταξίδι και είπαμε αναλυτικά τη διαδικασία που θα ακολουθήσουμε.

2.Έκατσε σε δικό της κάθισμα αυτήν τη φορά (όχι επάνω μου) και η ζώνη που φόρεσε της ήταν πιο οικεία (η έξτρα πορτοκαλί που δίνουν όταν κάθονται στο ίδιο κάθισμα με εσένα μας δημιούργησε πρόβλημα την προηγούμενη φορά).

3.Είχαμε μαζί ένα αγαπημένο παιχνίδι για να της είναι οικείο το περιβάλλον.

4.Είχαμε επιλέξει θέση με περισσότερο χώρο στα πόδια για να έχει περιθώριο κίνησης.

5.Της έδωσα να δει τα αγαπημένα της τραγούδια κατά τη διάρκεια της πτήσης.

6.Όταν φθάσαμε της είπα ότι είναι καταπληκτική για να είμαστε έτοιμοι την επόμενη φορά. Καλές πτήσεις!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπουλέ

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet