Στην αρχή κάθε σεζόν έχουμε την ανάγκη να εξαλείψουμε τις τοξίνες από το μυαλό και το σώμα μας και να ανοίξουμε χώρο για όλα αυτά που θα έρθουν. Η Βασιλική Τσαντίλα δημιουργός των Lalita Retreats δημιούργησε δύο ξεχωριστές δράσεις με σκοπό να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε ξανά τη σωματική και πνευματική μας ισορροπία.

Τετάρτη 20/9, 21:30

Αν νιώθεις ότι στο σύστημα σου έχουν αποθηκευτεί τοξίνες και αν οι lifestyle καλοκαιρινές σου επιλογές έχουν επιβαρύνει το σώμα σου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να επαναφέρεις την ισορροπία σε σώμα, πνεύμα και μυαλό και να στραφείς σε μια καθαρή διατροφή και ρουτίνα. Η Βασιλική Τσαντίλα έχει δημιουργήσει για όλες μας το τέλειο detox σεμινάριο.

Τώρα μπορείς να ανακαλύψεις πως να απαλλαγείς από τις καλοκαιρινές τοξίνες, να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα, να φροντίσεις το δέρμα σου και να επαναφέρεις την ισορροπία σε μυαλό και πνεύμα.

Στο 90′ express detox σεμινάριο θα βρεις συμβουλές, συνταγές και υλικό εμπνευσμένο από την Ayurveda, για να ξεκινήσεις με σωστό τρόπο και να για να έχεις τα αποτελέσματα που χρειάζεσαι άμεσα και απολαυστικά.

Βασιλική Τσαντίλα

Θα γνωρίσεις το ολοκληρωμένο detox σύστημα της Ayurveda, θα αποκτήσεις συνταγές βαθιάς ενυδάτωσης του δέρματός σου για να το φροντίσεις μετά την έκθεση στον ήλιο, θα μάθεις βοτανικές και διατροφικές συνταγές που συμβάλλουν στην αποβολή των τοξινών από το συκώτι

και τα νεφρά και θα επαναφέρεις την ηρεμία σε νου και πνεύμα μέσω του καθοδηγούμενου διαλογισμού καθώς και άλλων πρακτικών.

Bρείτε περισσότερες πληροφορίες και δηλώστε συμμετοχή εδώ : https://lalitaretreats.gr/shop/expressdetox

2. How to Stress Less

Διαζώσης σεμινάριο διαχείρισης άγχους

Χαλάνδρι 1 /10, 10:00-13:00

Αυτή η εποχή του χρόνου έχει πάντα την ομορφιά των νέων ξεκινημάτων ωστόσο μπορεί επίσης να είναι ένας πραγματικά στρεσογόνος μήνας καθώς προσπαθούμε να διαχειριστούμε όλα όσα συμβαίνουν τόσο στο εξωτερικό περιβάλλον όσο και μέσα μας.

Η Βασιλική Τσαντίλα μέσω των Lalita Retreats σχεδίασε ένα διαδραστικό, βιωματικό σεμινάριο για να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις το μυαλό και να αλλάξεις τον τρόπο που ανταποκρίνεσαι σε αγχωτικές καταστάσεις. Να βρείς τρόπους να διαχειριστείς το άγχος μέσω της διατροφής, των βοτάνων, του διαλογισμού και της αναπνοής.

Η Αγιουρβέδα έχει πολύτιμα εργαλεία που μπορούν να μας βοηθήσουν να επιστρέφουμε σε μια κατάσταση εσωτερικής ασφάλειας και ηρεμίας.

Τι περιλαμβάνει:

·  1 καθοδηγούμενο διαλογισμό 40′ εσωτερικής γαλήνης και αποφόρτισης

·  Breathwork: ασκήσεις αναπνοών ενίσχυσης και εξισορρόπησης του σώματος.

·  Από το συμπαθητικό στο παρασυμπαθητικό σεμινάριο κατανόησης του νευρικού συστήματος. Πως πηγαίνω στο παρασυμπαθητικό και πως διατηρώ την ηρεμία.

·  Τροφές και βότανα που ενδυναμώνουν το νευρικό σύστημα και προάγουν τον καλό ύπνο και την ηρεμία στο νου (πλούσιο γραπτό υλικό και σε pdf).

·  Εκμάθηση βήμα βήμα Stress free τεχνικών και εργαλείων: φτιάξε το δικό σου rescue kit για να αποφορτίζεις άμεσα νου και σώμα, ξεχωρίζοντας τις τεχνικές που σου ταιριάζουν καλύτερα.

·  Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι διαθέσιμα προς κατανάλωση χαλαρωτικά βοτανικά αφεψήματα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!