Η Wella, κυρίαρχο όνομα στον κλάδο των μαλλιών, με ενθουσιασμό ανακοινώνει το επαναλανσάρισμα του δημοφιλούς styling brand της, Wellaflex. Είτε πρόκειται για καθημερινή χρήση είτε για μια ιδιαίτερη περίσταση, η Wellaflex αποτελεί αγαπημένη επιλογή για εύκολα, ελαστικά χτενίσματα που φαίνονται φυσικά και έχουν μεγάλη διάρκεια, και μαλλιά με ανάλαφρο κράτημα, γεμάτα κίνηση.

Wella

Η Wellaflex παρουσιάζει νέες, σύγχρονες συσκευασίες και ήπιες για το τριχωτό της κεφαλής και δερματολογικά ελεγμένες συνθέσεις σε όλα της τα προϊόντα. Οι ανανεωμένες συσκευασίες ξεχωρίζουν με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους, τονίζουν τα premium οφέλη και διαφοροποιούν πιο ξεκάθαρα τα προϊόντα των σειρών, διευκολύνοντας έτσι τους καταναλωτές να περιηγηθούν στο ευρύ φάσμα προϊόντων του brand για τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών και του styling τους.

Wella

«Με ενθουσιασμό σας συστήνουμε την ανανεωμένη σειρά προϊόντων μας με πιο μοντέρνα εμφάνιση και αισθητική και ήπια για το τριχωτό της κεφαλής φόρμουλα», αναφέρει ο Ιωσήφ Κουτσουλίνης, Head of Marketing Wella Company «Στη Wella κατανοούμε απόλυτα τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες όταν προσπαθούν να βρουν τα κατάλληλα προϊόντα styling μαλλιών που να είναι ήπια για το τριχωτό της κεφαλής. Μέσα από τη νέα σειρά Wellaflex θέλουμε να χαρίσουμε σε όλες τις γυναίκες μια θετική και ευχάριστη εμπειρία, παρέχοντας τους αποτελεσματικές λύσεις styling που προστατεύουν το τριχωτό της κεφαλής τους.»

Wella

Πέρα από την έντονη δέσμευσή της να ανταποκριθεί στις ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής των γυναικών, η Wellaflex έχει καταβάλει σημαντική προσπάθεια για τη βιωσιμότητα και δεσμεύεται να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπό της στο περιβάλλον χρησιμοποιώντας 50% ανακυκλωμένο αλουμίνιο 3 και 45% 4 ανακυκλωμένα υλικά στις συσκευασίες των προϊόντων της.


Η νέα σειρά προϊόντων είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα supermarket, καταστήματα προϊόντων ομορφιάς και online.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!