Ο Αύγουστος στο Epic Drama έρχεται με διπλά επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Ο Ιρλανδός Μπάτσος». Ο Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος είναι σε πλήρη εξέλιξη – παραμονή της δολοφονίας του Λίνκολν. Η Νέα Υόρκη προσπαθεί να ανακτήσει δυνάμεις μετά τις διαδηλώσεις στρατολόγησης που αναπόφευκτα την οδήγησαν σε αιματηρές συγκρούσεις, και είναι μια πυκνοκατοικημένη πόλη με πότες και παράνομους, όπου φυλετικές και κοινωνικές εντάσεις είναι στο αποκορύφωμά τους. Συντονιζόμαστε από Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 22:00.

Μερικές μέρες αργότερα, στις 23 Αυγούστου, θα αρχίσει το αφιέρωμα στην Αγκάθα Κρίστι, τη Βασίλισσα των Αστυνομικών Ιστοριών Άγκαθα Κρίστι – σας παρουσιάζουμε εντυπωσιακά επεισόδια της Κρίστι όπου σας περιμένουν η ατρόμητη Μις Μαρπλ και ο μυστηριώδης πρώην ντετέκτιβ Γιέρσον, ενώ θα προβληθούν τρεις ξεχωριστές ταινίες με τις ηθοποιούς Ρουθ Μπράντλεϊ, Λίνζι Μάρσαλ και Έλεν Μπάξεντεϊλ στον ρόλο της συγγραφέως.

Ιρλανδός μπάτσος

Διπλά επεισόδια από Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 22:00

Ο Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος είναι σε πλήρη εξέλιξη – παραμονή της δολοφονίας του Λίνκολν. Η Νέα Υόρκη προσπαθεί να ανακτήσει δυνάμεις μετά τις διαδηλώσεις στρατολόγησης που αναπόφευκτα την οδήγησαν σε αιματηρές συγκρούσεις, και είναι μια πυκνοκατοικημένη πόλη με πότες και παράνομους, όπου φυλετικές και κοινωνικές εντάσεις είναι στο αποκορύφωμά τους. Στην πιο σκληροτράχηλη περιοχή της πόλης, το Φάιβ Πόιντς, κυριαρχούν συμμορίες και εγκληματικότητα. Ο αμείλικτος αστυνομικός Κέβιν Κόρκοραν, ή «Κόρκι», επιστρέφει από τον πόλεμο για να επιβάλει την τάξη και να καθαρίσει την πόλη… ο Κόρκι όμως παίζει βρόμικα και χρησιμοποιεί βία παρά τις εντολές του προϊσταμένου του και ισχυρού Διευθυντή της Αστυνομίας Μπρένταν Ντόνοβαν. Ο Ντόνοβαν απαιτεί να αποδίδεται δικαιοσύνη εφαρμόζοντας τον νόμο, αλλά ο Κόρκι θεωρεί ότι οι κανόνες είναι για να παραβιάζονται. Οι έρευνες για τη δολοφονία του παιδιού του και την εξαφάνιση της συζύγου του το διάστημα που ο ίδιος ήταν στον πόλεμο θα τον οδηγήσουν σε φτωχογειτονιές αλλά και πλούσιες επαύλεις της πόλης – και θα διαπιστώσει ότι η διαφθορά και το έγκλημα δεν αποτελούν αποκλειστικότητα του Φάιβ Πόιντς.

Αφιέρωμα: Κύκλος Άγκαθα Κρίστι

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από Σάββατο 23 Ιουλίου στις 18:10

Συντονιστείτε αυτό το καλοκαίρι για να τιμήσουμε τη Βασίλισσα των Αστυνομικών Ιστοριών Άγκαθα Κρίστι – σας παρουσιάζουμε εντυπωσιακά επεισόδια της Κρίστι όπου σας περιμένουν η ατρόμητη Μις Μαρπλ και ο μυστηριώδης πρώην ντετέκτιβ Γιέρσον, ενώ θα προβληθούν τρεις ξεχωριστές ταινίες με τις ηθοποιούς Ρουθ Μπράντλεϊ, Λίνζι Μάρσαλ και Έλεν Μπάξεντεϊλ στον ρόλο της συγγραφέως. Θα είναι ένα Καλοκαίρι Εγκλήματος που δεν πρέπει να χάσετε!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet