Η πανδημία του κορονοϊού έκανε τη χρήση του διαδικτύου αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των παιδιών. Με τη νέα αυτή συνθήκη το ζήτημα της ασφαλούς πλοήγησης βρίσκεται πλέον σταθερά στο προσκήνιο, αφού οι κίνδυνοι που παραμονεύουν πίσω από μια οθόνη απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. 

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη αυτή, τα παιδικά δημητριακά NESQUIK® της Nestlé, που θρέφουν τις δυνατότητες των παιδιών, στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε δράσεις γύρω από την ασφαλή πλοήγηση σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. 

Έως το τέλος του έτους, περισσότερα από 200 παιδιά ηλικίας δημοτικού, που μεγαλώνουν σε Σπίτια Φροντίδας αλλά και σε οικογένειες που στηρίζει πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα λάβουν την απαραίτητη συμβουλευτική από ψυχολόγους του Οργανισμού. Έτσι, θα μπορούν να αναγνωρίζουν έγκαιρα τους κινδύνους στο Διαδίκτυο και να κατακτήσουν την αυτοπροστασία τους. Παράλληλα, η πρωτοβουλία θα επεκταθεί και σε παιδιά από το ευρύτερο κοινό, μέσα από αντίστοιχη δράση σε σχολικές κοινότητες.

Με αίσθημα ευθύνης, τα παιδικά δημητριακά NESQUIK® της Nestlé στέκονται πάντοτε στο πλευρό των παιδιών θρέφοντας τις δυνατότητές τους. 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!