Ειδικά αυτή τη μεταβατική εποχή του χρόνου, ακόμη και οι πιο dressy άνθρωποι καταλήγουν να στρέφονται στο hero τζιν τους για μια πιο ζεστή αλλά φρέσκια επιλογή outfit. Το καλύτερο πράγμα με αυτό το ρούχο, και πιθανώς ο λόγος που όλοι βασιζόμαστε τόσο πολύ σε αυτό, είναι ότι είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Ένα κλασικό item που μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε σεζόν και να επαναπροσδιοριστεί ανάλογα με τους συνδυασμούς που κάνουμε και τα αξεσουάρ που επιλέγουμε.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Και επειδή περνάμε εκείνη την άβολη περίοδο του έτους, όταν δεν βρισκόμαστε πια στα βάθη του χειμώνα και αρχίζουμε να ανυπομονούμε για την άνοιξη, σκεφτήκαμε ότι μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να σε βοηθήσουμε να βρεις τους πιο απλούς και κομψούς τρόπους για να δημιουργήσεις τα πιο expensive-looking outfits με τα τζιν σου για αυτήν τη σεζόν.

1. Button-down shirt

Ένα πουκάμισο με κουμπιά, ειδικά ένα λευκό ή μπλε, σε συνδυασμό με τζιν είναι μια διαχρονικά κομψή εμφάνιση. Δοκίμασε μία ελαφρώς oversize εφαρμογή για ένα πιο σύγχρονο vibe.

demim

Oversized βαμβακερό πουκάμισο, H&M

2. Blazer

demim

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet