Ακούει στο όνομα Lila Grace (χάρη) και είναι αδιαμφισβήτητα… όνομα και πράγμα! Η ομορφιά και η χάρη της χάρισαν συνεργασίες με μεγάλους οίκου μόδας και μεγάλα brands όπως Versace, Marc Jacobs και Dior.

Η Lila Grace είναι όμορφη και φυσικά έχει όλα τα κληρονομικά χαρίσματα της μαμάς της.

Το 18χρονο κορίτσι όμως, εκπροσωπεί όχι μόνο τη γενιά της, όχι μόνο τα όμορφα φιλόδοξα κορίτσια του κόσμου αυτού, αλλά άθελα ή ηθελημένα εκπροσωπεί και μια άλλη μερίδα κόσμου. Εξίσου σημαντική, εξίσου υπέροχη, εξίσου αξιοθαύμαστη.

H 18χρονη Grace πάσχει από διαβήτη τύπου 1 και δε ντρέπεται καθόλου γι’ αυτό. Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες της από το πρόσφατο show Fendance στις οποίες διακρίνεται στο μηρό της μία αντλία ινσουλίνης. Η αντλία τη βοηθά στην καθημερινότητά της προκειμένου να είναι ευκολότερη και πιο λειτουργική, καθώς ρυθμίζει το σάκχαρό της.

Η Lila δημοσίευσε τις φωτογραφίες από την πασαρέλα στο Instagram της, μαζί με την ευγνωμοσύνη της για τους σχεδιαστές που την συμπεριέλαβαν. Και ενώ δεν έκανε αναφορά στο Omnipod που ήταν προσαρτημένο στο πόδι της, αμέτρητοι υποστηρικτές φρόντισαν να το επισημάνουν στα σχόλια.

Το μοντέλο φορούσε στο πόδι της την αντλία ινσουλίνης που έχουν μαζί τους οι άνθρωποι με διαβήτη, στέλνοντας έτσι ένα θετικό μήνυμα σε όλους όσους πάσχουν από την ίδια ασθένεια. Εκείνη έχει διαβήτη τύπου 1, που συνήθως εμφανίζεται στην εφηβεία και πρόκειται για χρόνια πάθηση. Αποφασίζοντας να δείξει την αντλία την έκανε να μοιάζει ως κάτι “νορμάλ”, σχολιάστηκε στα social media. “Νομίζω ότι δεν ξέρουν πολλοί άνθρωποι ότι έχω διαβήτη” είχε πει σε συνέντευξή της στο The Kit το 2020 εξηγώντας πως “δεν είναι κάτι που φαίνεται οπότε κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει απλά όταν σε κοιτάει. Έχω τύπο 1”.

Η Lila πλέον το έκανε “κάτι που φαίνεται” και πολλοί fans της στο Twitter και στο Instagram την ευχαρίστησαν: “Μου άρεσε που δεν έκρυψες την αντλία. Είσαι μια έμπνευση σε τόσους πολλούς που ζουν με διαβήτη τύπου 1” έγραψε κάποιος ενώ μια μαμά συμπλήρωσε “σε ευχαριστώ για την 11χρονη κόρη μου”, τονίζοντας πως “δεν έχεις ιδέα πόσο πολύ μπορεί να εμπνεύσει αυτή η φωτογραφία τα νεαρά κορίτσια να δείξουν τον αληθινό εαυτό τους”

Διάβασε ακόμα: Victoria’s Secret: Τα σκοτεινά μυστικά, ο Epstein και οι Έκπτωτοι Άγγελοι

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet