Μόλις λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της άφιξης του Marco Gobbetti ως Διευθύνοντος Συμβούλου, ο ιταλικός οίκος μόδας με τις αγαπημένες τσάντες, παπούτσια, ρούχα αλλά και αρώματα, αποκάλυψε ότι ο σχεδιαστής Maximilian Davis με έδρα το Λονδίνο θα αναλάβει τη δημιουργική διεύθυνση του οίκου μόδας.

Σε μια δήλωση του που κυκλοφόρησε στον Τύπο χθες το πρωί, ο Salvatore Ferragamo ανακοίνωσε ότι ο Davis θα είναι ο νέος δημιουργικός διευθυντής του Brand, αντικαθιστώντας τον Paul Andrew, ο οποίος παραιτήθηκε στα τέλη του περασμένου έτους.

Ο Davis είναι απόφοιτος του London College of Fashion και έχει εργαστεί με σχεδιαστές όπως οι Wales Bonner, Mowalola, Asai και Supriya Lele. Κυκλοφόρησε την ομώνυμο label το 2020 και άφησε γρήγορα τη σφραγίδα του ως ένας από τους πιο συναρπαστικούς σχεδιαστές του Λονδίνου. Εν τω μεταξύ, τα σχέδιά του έχουν φορεθεί από A-lisτ ονόματα, όπως η Kim Kardashian, η Jourdan Dunn, η Dua Lipa και η Rihanna.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που γίνομαι μέλος της “οικογένειας” Ferragamo και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να χτίσω πάνω στην πλούσια και βαθιά κληρονομιά του οίκου,. O Ferragamo αντιπροσωπεύει μια αφοσίωση στη διαχρονική κομψότητα και την κομψότητα που βρίσκω απίστευτα εμπνευσμένη. Ανυπομονώ να εκφράσω το όραμά μου.

Salvatore Ferragamo

Salvatore ferragamo
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!